Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Στα χέρια πιάστηκαν Κούγιας - Λαζόπουλος: «Στα χρωστάω τρία χρόνια!»

Στα χέρια πιάστηκαν Κούγιας – Λαζόπουλος: «Στα χρωστάω τρία χρόνια!»

Νέο επεισόδιο μεταξύ Λάκη Λαζόπουλου και Αλέξη Κούγια, προστέθηκε στο χρονικό της «αιώνιας» κόντρας τους, το βράδυ της Παρασκευής στο νυχτερινό μαγαζί όπου εμφανίζονται η Δέσποινα Βανδή και ο Αντώνης Ρέμος, καθώς ο γνωστός ποινικολόγος επιτέθηκε και χτύπησε τον ηθοποιό

Νέο επεισόδιο μεταξύ Λάκη Λαζόπουλου και Αλέξη Κούγια, προστέθηκε στο χρονικό της «αιώνιας» κόντρας τους το βράδυ της Παρασκευής σε νυχτερινό μαγαζί της Αθήνας, καθώς ο γνωστός ποινικολόγος επιτέθηκε και χτύπησε τον ηθοποιό, λέγοντάς του μάλιστα: «στα χρωστάω τρία χρόνια».

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Αλέξης Κούγιας αντιλήφθηκε ότι ο Λάκης Λαζόπουλος, βρισκόταν σε άλλο τραπέζι του νυχτερινού κέντρου όπου εμφανίζονται η Δέσποινα Βανδή και ο Αντώνης Ρέμος, συνοδευόμενος από την Μαρινέλλα και άλλους φίλους.

Τότε, σύμφωνα με πληροφορίες,  ο Αλέξης Κούγιας επιτέθηκε λεκτικά και σωματικά στον Λάκη Λαζόπουλο.

Το άγριο σκηνικό εκτυλίχθηκε μπροστά στα έκπληκτα μάτια των θαμώνων του μαγαζιού, οι οποίοι μαζί με άνδρες της Ασφάλειας του νυχτερινού κέντρου επενέβησαν, με αποτέλεσμα να ηρεμήσουν τα πνεύματα.

Σημειώνεται ότι μέχρι στιγμής παραμένει άγνωστο αν για το επεισόδιο υποβλήθηκαν μηνύσεις.

Ορκισμένοι εχθροί

Η διαμάχη των δύο ανδρών είναι γνωστή εδώ και χρόνια και μάλιστα ο Αλέξης Κούγιας, είχε προαναγγείλει σε συνέντευξή του ότι θα χειροδικούσε κατά του Λαζόπουλου,  με αφορμή σχόλια του τελευταίου για το ύψος του. Ο Λάκης Λαζόπουλος  στην σατιρική τηλεοπτική εκπομπή που παρουσίαζε τον αποκαλούσε κοντό.

«Ο κοντός έχει μεγάλα γεννητικά όργανα»

Λίγους μήνες μετά από την προαναφερόμενη συνέντευξη, ο Αλέξης Κούγιας βρήκε και πάλι ευκαιρία να επιτεθεί φραστικά στον Λάκη Λαζόπουλο με μία μακροσκελή ανακοίνωση που αναρτήθηκε στο site της ΑΕΛ. Την νέα ένταση πυροδότησε πανό στο γήπεδο της ΑΕΛ που έγραφε «είσαι κοντός για την ΑΕΛ».

Sports in

Παρτιζάν – Ολυμπιακός 69-74: Τεράστια νίκη στο Βελιγράδι και βήμα τετράδας!

Ο Ολυμπιακός βρέθηκε ακόμα και στο -13, αλλά με αντεπίθεση διαρκείας γύρισε τούμπα το παιχνίδι και πέτυχε μια σπουδαία νίκη στη μάχη για την τετράδα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024