Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η Κατερίνα Ντούσκα δεν είπε αμέσως το «ναι» στη Eurovision

Η Κατερίνα Ντούσκα δεν είπε αμέσως το «ναι» στη Eurovision

Η Κατερίνα Ντούσκα εξέφρασε τους ενδοιασμούς της σχετικά με το αν έπρεπε να δεχτεί την πρόταση για τη συμμετοχή της στο μουσικό διαγωνισμό της Eurovision, καθώς το μουσικό της ύφος δεν ταιριάζει με το στιλ των τραγουδιών που παρουσιάζονται σε αυτόν.

Η Κατερίνα Ντούσκα, είναι η νεαρή τραγουδίστρια που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στο φετινό διαγωνισμό της Eurovision, στο Ισραήλ.

Μιλώντας στην ΕΡΤ, η Κατερίνα Ντούσκα εξέφρασε τους ενδοιασμούς της σχετικά με το αν έπρεπε να δεχτεί την πρόταση για τη συμμετοχή της στο μουσικό διαγωνισμό της Eurovision, καθώς το μουσικό της ύφος δεν ταιριάζει με το στιλ των τραγουδιών που παρουσιάζονται σε αυτόν.

«Δεν το περίμενα καθόλου», δήλωσε η Κατερίνα Ντούσκα και πρόσθεσε: «Όταν με πήρε τηλέφωνο ο κύριος Παπαδημητρίου τον Δεκέμβριο δεν το περίμενα».

Η Κατερίνα Ντούσκα εξήγησε επίσης τους λόγους για τους οποίους δεν αποδέχθηκε αμέσως την πρόταση. «Όλο αυτό έχει μια τεράστια ευθύνη, οπότε δεν είπα αμέσως το «ναι». Το σκεφτόμουν έναν ολόκληρο μήνα», τόνισε.

«Το περιβάλλον μου ήταν θετικό. Δεν με ενδιαφέρουν τα 15 λεπτά δημοσιότητας που μπορεί να προκύψουν από τη Eurovision. Με ενδιαφέρει να είναι μια εμφάνιση που θα μας κάνει υπερήφανους, που θα με κάνει υπερήφανη», υπογράμμισε η Κατερίνα Ντούσκα.

View this post on Instagram

🙏🏻 @eurovisionert #betterlove #eurovision2019

A post shared by DUSKA (@katerineduska) on

https://www.instagram.com/p/BuBMns6goZn/?utm_source=ig_web_copy_link

Το μουσικό προφίλ της Κατερίνας Ντούσκα

Η Κατερίνα Ντούσκα είναι μια νεαρή τραγουδίστρια που έγινε γνωστή μέσα από το διαδίκτυο και πιο συγκεκριμένα το YouTube με το hit έγινε ευρέως γνωστή με το hit της «One in a Million» και τη διασκευή της στο «Do I Wanna Know» των Arctic Monkeys με περισσότερες από 1 εκατ. προβολές.

Το δισκογραφικό της ντεμπούτο έγινε το 2015 με αγγλόφωνα τραγουδιών. Το φθινόπωρο του 2018 συνεργάστηκε με τον Διονύση Σαββόπουλο. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Καναδά, ενώ στην εφηβεία επέστρεψε στην Ελλάδα. Τελειώνοντας το Λύκειο κατάφερε να περάσει στη Νομική, αλλά δεν ολοκλήρωσε τις σπουδές της γιατί αφιερώθηκε στην μουσική.

Υπενθυμίζεται ότι η Ελλάδα θα διαγωνισθεί στον α’ ημιτελικό στις 14 Μαΐου, προκειμένου να διασφαλίσει τη θέση της στον μεγάλο τελικό της Eurovision 2019 που θα διεξαχθεί στο Τελ Αβίβ στις 19 Μαΐου, ενώ πίσω από το μικρόφωνο για την περιγραφή και τον σχολιασμό, θα βρίσκεται η Μαρία Κοζάκου και ο Γιώργος Καπουτζίδης.

https://www.instagram.com/p/BrNbUulHyAa/?utm_source=ig_web_copy_link

https://www.instagram.com/p/BrXjdIEHWAB/?utm_source=ig_web_copy_link

Sports in

Από τον Ολυμπιακό στη Χιροσίμα

Τα γιεν της JT Thunders έπεισαν τον Ντανιέλ Καστελάνι να πάρει το αεροπλάνο για την Ιαπωνία.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024