
Ολυμπιακός : Κούτρης, Χουτεσιώτης, Μασούρας στην πίτα των Σχολών
Οι τρεις ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού παραβρέθηκαν στην κοπή της πίτας των Κεντρικών Σχολών και μοίρασαν δώρα και αυτόγραφα στα μικρά παιδιά
Στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας των Κεντρικών Σχολών του Ολυμπιακού παραβρέθηκαν οι Λεονάρντο Κούτρης, Γιώργος Μασούρας και Λευτέρης Χουτεσιώτης.
Οι τρεις ποδοσφαιριστές των Πειραιωτών φωτογραφήθηκαν με τα μικρά παιδιά και μοίρασαν δώρα και αυτόγραφα, γεμίζοντας με χαμόγελα τους λιλιπούτειους αθλητές.
Το κλίμα ήταν εξαιρετικό και οι μικροί ποδοσφαιριστές είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά τα είδωλά τους. Τα «ερυθρόλευκα» ταλέντα, που μαθαίνουν τα μυστικά του ποδοσφαίρου δίπλα στους καλύτερους, πέρασαν ωραία, έμαθαν χρήσιμα πράγματα και έζησαν μοναδικές στιγμές.
Το «παρών» εκτός από τους τρεις ποδοσφαιριστές, έδωσαν ο διευθυντής της Ακαδημίας του Ολυμπιακού και προπονητής της Κ19 των Πειραιωτών, Ρικάρντο Πέρες, αλλά και ο διευθυντής του δικτύου σχολών του Ολυμπιακού, Βασίλης Νάνος.
Δείτε τις φωτογραφίες:
- Ουκρανία: Βαθαίνει η πολιτική κρίση – Ο Ζελένσκι εξετάζει την απόλυση του αρχηγού του στρατού λόγω διαδηλώσεων
- Συνελήφθη 33χρονη για εμπρησμό από πρόθεση στον Λόφο της Πνύκας – Άλλες δύο συλλήψεις σε Αττική και Κρήτη
- Η Λένα Χίντεϊ πιστεύει ότι η βιομηχανία του θεάματος προστατεύει τους κακοποιητικούς άνδρες
- «Ξέσπασε» ο Τσιτσιπάς και διέλυσε τη ρακέτα του για έναν χαμένο πόντο! (vid)
- Εξαρθρώθηκε κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών σε Γλυφάδα και Βούλα
- LIVE: Άγιαξ – Ολυμπιακός



