Πρίντεζης: 6oς ριμπάουντερ στην ιστορία της Ευρωλίγκας
Ο φόργουορντ των Πειραιωτών ξεπέρασε τον Γκονλούμ και ανέβηκε στην 6η θέση με τους καλύτερους ριμπάουντερ στην ιστορία της Ευρωλίγκας, ενώ πλέον κυνηγάει τον 5ο Τουρκσάν
Μαζί με τον Βασίλη Σπανούλη είναι οι ηγέτες του Ολυμπιακού. Οι παίκτες που βγαίνουν μπροστά στα δύσκολα και όλα αυτά τα χρόνια έχουν οδηγήσει τους Ερυθρόλευκους σε σπουδαίες νίκες και δεκάδες τρόπαια. Ο λόγος φυσικά για τον Γιώργο Πρίντεζη, ο οποίος στον αποψινό αγώνα με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας κατέγραψε ένα ακόμα σημαντικό επίτευγμα.
Στις 27 Ιουνίου 2026, η Αθήνα θα γίνει το επίκεντρο της παγκόσμιας σκηνής των μαχητικών αθλημάτων, καθώς ο Floyd Mayweather και ο Iron Mike ZAMBIDIS θα αναμετρηθούν στο ίδιο ρινγκ, στο BATTLE OF THE LEGENDS.
Με τον Μάικλ Κάρικ στην άκρη του πάγκου της φαίνεται πως θα συνεχίσει και του χρόνου η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όπως αναφέρουν τα τελευταία αγγλικά ρεπορτάζ.