Το Σάββατο (2/3, 17:00) η ΑΕΚ δίνει ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι, καθώς υποδέχεται στο ΟΑΚΑ τον Προμηθέα στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής της Basket League. Ενα ματς που θα κρίνει αρκετά όσον αφορά τη μάχη της 4άδας, μιας και οι δύο ομάδες είναι ισόβαθμες (27β.), με τους Πατρινούς να έχουν κερδίσει στον πρώτο αγώνα.
Στο παιχνίδι αυτό, η Ένωση θα παραταχθεί με απουσίες, καθώς εκτός των μόνιμα τραυματιών Ξανθόπουλου και Καββδά, προβλήματα αντιμετωπίζουν και άλλοι παίκτες.
Συγκεκριμένα, σοβαρό πρόβλημα προέκυψε και με τον Γιώργο Τσαλμπούρη. Ο διεθνής φόργουορντ δεν έλαβε μέρος στη σημερινή (1/3) προπόνηση στο «Νίκος Γκάλης», αφού ταλαιπωρείται από μεταταρσαλγία αριστερού άκρου ποδός.
Απών εκ νέου όμως ήταν και ο Ντούσαν Σάκοτα, που αντιμετωπίζει πρόβλημα στην πτέρνα. Επιπλέον ενοχλήσεις (από άμεση πλήξη στο F4 του Ρίο) στο στήθος νιώθει ο Γιόνας Ματσιούλις, ο οποίος γυμνάστηκε σε χαμηλούς ρυθμούς.
Πλέον απομένει να δούμε ποια ακριβώς αποστολή θα κατεβάσει ο Μπάνκι…
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.
Στο πρόσωπο του Αζεντίν Ουναΐ βλέπει ο Πεπ Γκουαρδιόλα τον αντικαταστάτη του σπουδαίου Μπερνάρντο Σίλβα στη Μάντσεστερ Σίτι, όπως αναφέρει ρεπορτάζ στο Μαρόκο.
Ο Παναθηναϊκός επιβεβαίωσε την ανωτερότητά του επί του ΖΑΟΝ και στον τρίτον τελικό και επικρατώντας με 3-0 σετ κατέκτησε το 27ο πρωτάθλημα στη Volley League Γυναικών.
Ο φίλαθλος της ΑΕΚ που έγινε viral για τον έντονο πανηγυρισμό του στο ματς με τον ΠΑΟΚ μίλησε σε τηλεοπτική εκπομπή της ΕΡΤ για αυτή την ιδιαίτερη στιγμή.