Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ολυμπιακός - Παπανικολάου: «Ήρθε η στιγμή να γυρίσει το... τσιπάκι»

Ολυμπιακός – Παπανικολάου: «Ήρθε η στιγμή να γυρίσει το… τσιπάκι»

Ο φόργουορντ του Ολυμπιακού πιστεύει πως αρχής γενομένης από το ματς με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας στο ΣΕΦ (1/3, 21:30) η ομάδα του θα γυρίσει το... τσιπάκι και θα επιστρέψει στις καλές εμφανίσεις

Ύστερα από τέσσερις διαδοχικές ήττες στη Euroleague, ο Ολυμπιακός υποδέχεται την ΤΣΣΚΑ Μόσχας στο ΣΕΦ (1/3, 21:30) και καλείται να γυρίσει το… τσιπάκι του, όπως ανέφερε ο Κώστας Παπανικολάου παραμονές του αγώνα.

Αρχικά δήλωσε ότι: «Πρέπει λίγο να αντιδράσουμε και πρέπει να έρθει κάποτε αυτή η στιγμή. Και κόντρα σε αυτήν την ομάδα είναι μία καλή ευκαιρία για εμάς για να είμαστε επιθετικοί και να έχουμε τον κόσμο μας μαζί για να μας σπρώξει στα θετικά αποτελέσματα».

Αναφορικά με το αν έχει καταφέρει αυτό το διάστημα η ομάδα να δουλέψει καλύτερα, ο Παπανικολάου είπε: «Μας δόθηκε η ευκαιρία να δουλέψουμε πάρα πολύ καλά την περασμένη εβδομάδα σε μεγάλη ένταση, δυνατή προπόνηση και φουλ συγκεντρωμένοι. Εγινε πάρα πολύ καλή δουλειά, όλα τα παιδιά δούλεψαν αλλά αυτό δεν λέει τίποτα αν όλη η ομάδα και η δουλειά δεν βγει στο γήπεδο».

Σε ερώτηση για το εάν πρέπει να βγει μπροστά αυτός ή ο Πρίντεζης ή ο Σπανούλης είπε: «Ολα τα παιδιά χρειάζονται και είναι ένα ομαδικό άθλημα καλώς ή κακώς και ολα τα παιδιά πρέπει να είμαστε έτοιμοι για να δώσει ο καθένας το καλύτερο δυνατό για το καλό της ομάδας. Ας έρθει η νίκη και το θετικό αποτέλεσμα και ας είναι ο καθένας ο καλύτερος.
Δεν θεωρώ ότι κάποιος έχει παραπάνω θέληση από κάποιον άλλον ή κάθε παίκτης μπορεί να δώσει το κάτι παραπάνω. Ολα τα παιδιά θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό και κάθε παίκτης είναι έτοιμος να παίξει με δύναμη και θέληση και πάθος για να βοηθήσει την ομάδα να κερδίσει».

Για τον κόσμο ανέφερε: «Περιμένουμε το γήπεδο να είναι όπως πάντα. Ο κόσμος μας στηρίζει, το νιώθουμε αυτό και εμείς. Είναι σημαντικό ειδικά για μας να έχεις την στήριξη του κόσμου και νομίζω από την πλευρά μας να δώσουμε το καλύτερο εαυτό μας και να τους ανταποδώσουμε αυτήν την αγάπη».

Για την απουσία του Στρέλνιεκς ο Παπανικολάου σχολίασε: «Ο Γιάνις είναι ένα βασικό γρανάζι της ομάδας και όταν ένα από τα βασικά γρανάζια αναγκάζεσαι για ένα εύλογο χρονικό διάστημα να πορευτείς χωρίς αυτό είναι πολύ σημαντικό. Ετσι είναι αυτά. Έτσι είναι ο αθλητισμός και πρέπει να καλύψουμε το κενό του. Εχουμε πάρα πολλούς αξιολογους παίκτες που μπορούν να καλύψουν την απουσία του Γιάνις και κάθε παικτη που θα λείψει».

Τέλος για το επιθετικό πρόβλημα του Ολυμπιακού υποστήριξε ότι: «Δεν θεωρώ ότι η εικόνα μας ειναι αυτή που μας αντιπροσωπεύει στα τελευταία παιχνίδια. Θεωρώ ότι πρέπει επιτέλους να έχουμε πιο καθαρό μυαλό και να είμαστε πιο ξεκάθαροι στις αποφάσεις μας και να επιστρέψουμε στις καλές εμφανίσεις μας. Δεν θεωρώ ότι η εικόνα των τελευταίων παιχνιδιών είναι αυτή της ομάδας μας και το λέω αυτό επειδή έχω εικόνα από τις προπονήσεις και το πως δουλεύουμε και θέλω να πιστεύω ότι ήρθε η στιγμή να γυρίσει το τσιπάκι και να πάμε μπροστά. Πρέπει να επιστρέψουμε στις καλές εμφανίσεις και εκεί που ήμασταν».

Sports in

Σε ποια διοργάνωση θα παίξει ο Ολυμπιακός αν κάνει το double;

Τι θα συμβεί σε αυτό το πρωτοφανές σενάριο; Που θ’ αγωνιστεί ο Ολυμπιακός; Στο Champions League ή στο Europa League;

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024