
Επιστρέφει η ταινία «Τέσσερις γάμοι και μια κηδεία» – Δείτε το τρέιλερ
Η ταινία «Τέσσερις γάμοι και μια κηδεία» του 1994 που αγαπήθηκε με πάθος από το κοινό έρχεται ξανά για να μας δείξει τη ζωή που ακολούθησα οι αγαπημένοι ήρωες.
Μια ακόμα κλασική ρομαντική κομεντί επιστρέφει στις κινηματογραφικές αίθουσες το επόμενο διάστημα.
Η ταινία «Τέσσερις γάμοι και μια κηδεία» του 1994 που αγαπήθηκε με πάθος από το κοινό έρχεται ξανά για να μας δείξει τη ζωή που ακολούθησα οι αγαπημένοι ήρωες.
Ο αμήχανος βρετανός εργένης Τσαρλς που υποδύθηκε με μαεστρία ο Χιου Γκραντ αλλά και η Αμερικανίδα Κάρι που ερωτεύτηκε και ενσάρκωσε η Αντι Μακντάουελ επιστρέφουν μαζί με όλους τους υπόλοιπους χαρακτήρες. Από το καστ θα απουσιάζει η ηθοποιός Σάρλοτ Κόλμαν που πέθανε το 2001.
Η πρεμιέρα της ταινίας θα γίνει στην εκδήλωση Red Nose Day που διοργανώνει το Comic Relief, στις 15 Μαρτίου, και θα μεταδοθεί ζωντανά από τα κανάλια BBC One και BBC Two.
- Ιράν: Ομαδικοί γάμοι για ζευγάρια έτοιμα για «θυσία» σε καιρό πολέμου
- Η πρώτη συμμετοχή της Σομαλίας στην Μπιενάλε προκαλεί αντιδράσεις: Καταγγελίες για αποκλεισμό καλλιτεχνών
- Νέο μακελειό στο Σουδάν: 28 νεκροί και 23 τραυματίες από επίθεση με drone σε αγορά
- Λανουά: Μόλις 12 από τους 31 διαθέσιμους elite διαιτητές ήρθαν στη Super League
- Μπαίνει «κόφτης» ταχύτητας στα πατίνια – Τα μέτρα που εξετάζονται
- Η Βαρκελώνη διπλασιαζει τα τέλη για τους επισκέπτες από κρουαζιέρες για να χτυπήσει τον υπερτουρισμό



