Διασωληνωμένη και με σοβαρά τραύματα σε όλο της το σώμα μεταφέρθηκε πριν από λίγη ώρα στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης γυναίκα περίπου 60 ετών, η οποία έπεσε από μπαλκόνι διαμερίσματος τρίτου ορόφου, στην περιοχή των Συκεών.
Το περιστατικό συνέβη σε πολυκατοικία στην οδό Ηλέκτρας Αποστόλου 2, υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες.
Αμέσως, συγγενείς του θύματος κάλεσαν το ΕΚΑΒ, το οποίο παρέλαβε την άτυχη γυναίκα.
Η 60χρονη διασωληνώθηκε από το πλήρωμα του ασθενοφόρου και μεταφέρθηκε στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο.
Σύμφωνα με την ψυχολογία, το να λέει κάποιος παθολογικά ψέματα δεν θεωρείται ξεχωριστή ψυχική διαταραχή. Πρόκειται περισσότερο για ένα μοτίβο συμπεριφοράς
Σε παγκόσμια πρώτη από τον καλλιτεχνικό οργανισμό Altera Pars το «Lost & Found» της Nalini Vidoolah Mootoosamy, σε μετάφραση και σκηνοθεσία Πέτρου Νάκου, συνεχίζει την πορεία του και μετά το Πάσχα.
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας