Ένα μοναδικό εντυπωσιακό σκηνικό δημιουργήθηκε κατά μήκος του ποταμού Νιαγάρα στο Οντάριο. Οι ισχυροί άνεμοι σε συνδυασμό με την τεράστια ποσότητα πάγου δημιούργησαν ένα «τσουνάμι πάγου» κατά μήκος του ποταμού, με τους περαστικούς να μένουν άναυδοι στο θέαμα και να τραβάνε βίντεο.
Ωστόσο το φαινόμενο δημιούργησε προβλήματα καθώς τα τεράστια κομμάτια πάγου δημιούργησε πρόβλημα στη διέλευση των οχημάτων.
Εκπρόσωπος της αστυνομία προέτρεψε τους πολίτες να οδηγούν με προσοχή λόγω του πάγου, ενώ είχε κλείσει και τμήμα του δρόμου για λόγους ασφαλείας.
Στην παράσταση πρωταγωνιστούν οι Μαρία Ναυπλιώτου, Δημήτρης Καταλειφός, Αναστάσης Ροϊλός και Σταύρος Σβήγκος, πλαισιωμένοι από έναν δυναμικό 17μελή Χορό.