Στιγμές τρόμου έζησαν δεκάδες επιβάτες το βράδυ της Δευτέρας στην πτήση από την Αθήνα με προορισμό τη Λήμνο.
Σύμφωνα με πληροφορίες του Limnos FM 100, λίγα λεπτά μετά την απογείωση, ακούστηκε ένας εκκωφαντικός θόρυβος και το αεροσκάφος άρχισε να «τρέμει» πολύ έντονα και να μην έχει σωστή κλίση και ισορροπία.
Αμέσως επικράτησε πανικός, με αποτέλεσμα οι επιβαίνοντες να βάλουν σωσίβια, να δίνουν κουράγιο ο ένας στον άλλον, ενώ χαρακτηριστικό είναι ότι «ξήλωσαν» μέχρι και χερούλι από κάθισμα.
Ο πιλότος επέστρεψε το αεροπλάνο στο «Ελ.Βενιζέλος», όπου προσγειώθηκε με ασφάλεια. Μάλιστα, μετά την προσγείωση, ασθενοφόρα παρέλαβαν λιπόθυμους επιβάτες, για να τους παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.
Η εταιρεία μετέφερε με λεωφορείο τους επιβάτες, προκειμένου να ταξιδέψουν για Λήμνο με άλλο αεροσκάφος.
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων
Αντίστροφη μέτρηση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2026, καθώς σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου εκπνέει η προθεσμία για την απόκτηση του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password).