Κακοκαιρία: Απεγκλωβίστηκε τραυματισμένος 75χρονος στην Εύβοια
Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για έναν 75χρονο, ο οποίος γλίστρησε, έπεσε και έχει πολλαπλά τραύματα στα άνω και κάτω άκρα
Επιχείρηση απεγκλωβισμού τραυματισμένου ανθρώπου από το χωριό Γλυφάδα του δήμου Διρφύων Μεσσαπίων στήθηκε την Κυριακή με ερπυστριοφόρο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Χαλκίδας σε συνεργασία με το ΕΚΑΒ, που έχει στείλει ασθενοφόρο.
Το ερπυστριοφόρο όχημα της ΠΥ Χαλκίδας, σύμφωνα με την ιστοσελίδα tvstar.gr, ξεκίνησε από τα Ψαχνά και κατάφερε να παραδώσει τον 75χρονο στο ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που περίμενε μετά την Στενή, γύρω στις 7 παρά το απόγευμα. Εχει σπάσει το χέρι του και έχει χτυπήσει στο ισχίο του.
Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για έναν 75χρονο, ο οποίος γλίστρησε, έπεσε και έχει πολλαπλά τραύματα στα άνω και κάτω άκρα.
- Check Point και AWS συνεργάζονται για ασφαλές cloud στην Ευρώπη
- Το Ιράν εξετάζει ένα «ειδικό» δικαίωμα για τις «φίλες» χώρες για το πέρασμα των Στενών του Ορμούζ
- Εκκενώνεται ο χώρος των εορτασμών στην Ουάσιγκτον εξαιτίας καταιγίδας – Χάος στα καταφύγια και το μετρό
- Συνομιλία Πούτιν – Τραμπ για μιάμιση ώρα – Τι συζήτησαν
- Στόχος ο τερματισμός της κατοχής της Κύπρου, τόνισε ο ΥΠΕΣ της Κυπριακής Δημοκρατίας από τη Βεργίνα
- Φωτιά στο Ωραιόκαστρο: Ενισχύονται οι πυροσβεστικές δυνάμεις – Ενεργοποιήθηκε η ομάδα Δευκαλίων του ΓΕΕΘΑ

