Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τουπάν: «Παίζουμε άσχημα επιθετικά, δεν παίρνουμε καλά σουτ»

Τουπάν: «Παίζουμε άσχημα επιθετικά, δεν παίρνουμε καλά σουτ»

Ο Γάλλος φόργουορντ μίλησε μετά την ήττα του Ολυμπιακού για την άσχημη εικόνα της ομάδας του στην επίθεση αλλά και την απόδοσή του βάσει του χρόνου του.

Την στυγνή αλήθεια για την εικόνα του Ολυμπιακού στην επιθεση είπε ο Αξελ Τουπάν στην κάμερα της «Nova» μετά την ήττα στην Εφές. Αρχικά ο Γάλλος φόργουρντ είπε: «Κάναμε πολλά λάθη και αυτό μας κόστισε. Δεν μείναμε από ενέργεια, αλλά δώσαμε εύκολα καλάθια» για να προσθέσει για τις ήττες της ομάδας του πως: «Πρέπει να παίξουμε καλά και να κάνουμε από εδώ και πέρα τις νίκες που θέλουμε. Αν νικήσουμε σε ένα ματς, όλα θα πάνε καλύτερα».

Σε ερώτηση για την κάκιστη επιθετική παρουσία των Ερυθρόλευκων δήλωσε «Παίζουμε άσχημα επιθετικά. Δεν παίρνουμε καλά σουτ. Όταν σκέφτεσαι πολύ, τότε δεν παίζεις καλά. Κάνουμε λάθη» για να κλείσει αναφορικά με το ρόλο του και τον χρόνο του πως: «Δεν ξέρω τι συμβαίνει, προσπαθώ να μην το σκέφτομαι πολύ. Στο παρκέ θέλω να δίνω ενέργεια. Προσπαθώ να βοηθάω την ομάδα μου. Όταν δεν παίζεις πολύ, είναι δύσκολο».

Sports in

Πολεμώντας στην… αυλή του

Ο Ολυμπιακός του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι ο «λάθος» αντίπαλος playoffs. Και η Μπαρτσελόνα χθες βράδυ ήδη κατάλαβε το «γιατί»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024