Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κλοπ: «Αξίζει 100% να είναι και του χρόνου στη Γιουνάιτεντ ο Σόλσκιερ»

Κλοπ: «Αξίζει 100% να είναι και του χρόνου στη Γιουνάιτεντ ο Σόλσκιερ»

Ο Γιούργκεν Κλοπ μίλησε με κολακευτικά λόγια για τον Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ εκφράζοντας τη σιγουριά του πως θα μείνει και του χρόνου στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Ο Γιούργκεν Κλοπ τόνισε πως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι μεταμορφωμένη προς το καλύτερο από τη στιγμή που την ανέλαβε ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ και εξέφρασε τη σιγουριά πως θα παραμείνει στον πάγκο της και τη νέα σεζόν.

Ο Γερμανός τεχνικός της Λίβερπουλ αποθέωσε τη δουλειά που έχει κάνει στους Κόκκινους διαβόλους ο Νορβηγός και ξεκαθάρισε πως το γεγονός αυτό δεν είναι και πολύ καλό για την ομάδα του που θα βρει τη Γιουνάιτεντ σε εξαιρετική κατάσταση (Κυριακή 24/2, 16:05, Ολντ Τράφορντ).

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Ο Ζοζέ Μουρίνιο είναι έξοχος προπονητής αλλά είχαν δύσκολες στιγμές και τώρα φαίνεται πως βρήκαν μία λύση. Υπάρχει μεγάλη διαφορά σε σχέση με το πώς έπαιζαν τον Δεκέμβριο. Διαφορετική ομάδα, διαφορετικό στιλ. Είμαι πολύ χαρούμενος για τον Σόλσκιερ.

Αυτά δεν είναι τα καλύτερα νέα για μας, αλλά είναι υπέροχα για τους φίλους της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο Σόλσκιερ έφερε όλα τα πράγματα που πρέσβευε ο Σερ Άλεξ Φέρκγιουσον. Έβαλε ξανά την Γιουνάιτεντ στις ράγες και την έκανε να είναι και πάλι απειλητική για τους αντιπάλους της.

Όλοι χρειαζόμασταν τύχη στις προπονητικές μας καριέρες. Όταν πήγα από την Μάιντς στην Ντόρτμουντ, ο κόσμος έλεγε πως δεν είχα διεθνή εμπειρία. Ήταν αλήθεια. Λογικά δεν πηγαίνεις από την Νορβηγία στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Εκείνος όμως έδειξε τις ικανότητές του.

Έχει ποιότητα και τύχη την κατάλληλη στιγμή. Τώρα είναι επικεφαλής και δεν υπάρχει αμφιβολία πως θα είναι ο προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τη νέα χρονιά. Αυτό είναι ξεκάθαρο. Μπορείτε να φανταστείτε να φέρνουν άλλον προπονητή; Αξίζει 100% να παραμείνει στη θέση».

Sports in

Αρχές του 2025 το νέο φτηνό ηλεκτρικό αυτοκίνητο

Η αλλαγή των σχεδίων της εταιρείας λειτούργησε θετικά για τις μετοχές της Tesla, που κινούνταν έντονα ανοδικά καταγράφοντας κέρδη έως και 10%

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024