Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Χάνουν για μια εβδομάδα τον Εμπίντ οι Σίξερς

Χάνουν για μια εβδομάδα τον Εμπίντ οι Σίξερς

Στα πιτς μπαίνει ο χαρισματικός σέντερ των Σίξερς, Ζοέλ Εμπίντ που θα στερήσει από την ομάδα του τις πολύτιμες υπηρεσίες του για τουλάχιστον μία εβδομάδα.

Η επιστροφή του Ζοέλ Εμπίντ στην αγωνιστική δράση του ΝΒΑ, μετά τη διακοπή του All Star Game, θα καθυστερήσει για τον δυναμικό φόργουορντ/σέντερ των Φιλαντέλφεια 76ερς. Ο 24χρονος αισθάνεται ενοχλήσεις στο αριστερό γόνατο, με τα αποτελέσματα της μαγνητικής όμως να μη δείχνουν κάτι ανησυχητικό. Ωστόσο, ο Εμπίιντ τέθηκε άμεσα εκτός δράσης και η κατάσταση του θα επανεκτιμηθεί σε μία εβδομάδα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Αμερικανός φόργουορντ/σέντερ, ο οποίος ήταν στην Team Giannis στο All Star Game της Σάρλοτ, έχει μέσο όρο τη φετινή σεζόν 27.3 πόντους και 13.5 ριμπάουντ, ενώ είναι έκτος στη λίστα των σκόρερ του ΝΒΑ και δεύτερος στα ριμπάουντ, πίσω από τον Αντρέ Ντράμοντ των Ντιτρόιτ Πίστονς (σ.σ. μ.ο. 15 ριμπάουντ).

Την ίδια στιγμή, οι Σίξερς οδήγησαν επ’ αόριστον στα… πιτς τον γκαρντ/φόργουορντ, Φουρκάν Κορκμάζ, με τα αποτελέσματα της μαγνητικής, στην οποία υποβλήθηκε στο δεξί γόνατο, να φανερώνουν πρόβλημα στο μηνίσκο, όπερ σημαίνει ότι δεν αποκλείεται ο Τούρκος να υποβληθεί σε επέμβαση, προκειμένου να αποκατασταθεί το πρόβλημα.

Sports in

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Στέψη ή επιστροφή στον Ρέντη;

Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός αναμετρώνται στο Μετς σήμερα Τετάρτη (24/4, 17:30) για τον τέταρτο τελικό της Volley League γυναικών, με τις «ερυθρόλευκες» να προηγούνται 2-1

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024