Οι οπαδοί της Ατλέτικο Μαδρίτης γιούχαραν έντονα τον Κριστιάνο Ρονάλντο και εκείνος τους απάντησε, δείχνοντας τους πέντε δάχτυλα, όσα και τα Champions League που έχει κατακτήσει (1 με τη Γιουνάιτεντ, 4 με τη Ρεάλ), σε αντίθεση με τους «ροχιμπλάνκος» που έχουν μηδέν.

Η Γιουβέντους εν τέλει ηττήθηκε από την Ατλέτικο με 2-0 και την επομένη του αγώνα, ο πρόεδρος της ομάδας Ενρίκε Θερέθο παραχώρησε ραδιοφωνική συνέντευξη «πετώντας» μια ατάκα που θύμισε αρκετά… Ραζβάν Λουτσέσκου.

«Για μένα ο Κριστιάνο δεν έχει πέντε Champions League, αλλά τρία. Τα δύο κόντρα στην Ατλέτικο δεν τα κέρδισε εκείνος. Το ποιος το έκανε θα το συζητήσουμε σε άλλη συνέντευξη», δήλωσε χαρακτηριστικά.

«Το γκολ ήταν πεντακάθαρο, νόμιμο. Νομίζω πως χρειάζεται να τραβήξεις πιο δυνατά τον Κιελίνι για να πέσει στο έδαφος», τόνισε επίσης για το γκολ του Μοράτα, ενώ σχολίασε και τον άσεμνο πανηγυρισμό του Ντιέγκο Σιμεόνε λέγοντας πως: «Ηταν μία στιγμή χαράς. Αντιλαμβάνομαι την αντίδρασή του και επίσης δεν ήταν επιθετικός προς τους οπαδούς της Γιουβέντους, στους δικούς μας οπαδούς. Το Cholismo για τους φιλάθλους είναι τα πάντα».