
Παρί Σεν Ζερμέν : Ο Νεϊμάρ θα συνεχίσει τη θεραπεία του στη Βραζιλία
Ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν θα πάει για 10 μέρες στη Βραζιλία και θα συνεχίσει εκεί τη θεραπεία του
Ο Νεϊμάρ θα συνεχίσει τη θεραπεία για το λαβωμένο του πόδι στη Βραζιλία υπό την επίβλεψη της ιατρικής ομάδας της Παρί Σεν Ζερμέν, όπως ανέφερε η γαλλική ομάδα.
Ο Βραζιλιάνος διεθνής, τραυμάτισε στο μετατάρσιο στο δεξί του πόδι κατά τη διάρκεια ενός αγώνα Κυπέλλου με την Στρασμπούρ (2-0) στις 23 Ιανουαρίου και οι εκτιμήσεις ανέφεραν ότι θα μείνει εκτός γηπέδων για 10 εβδομάδες.
Ο σύλλογος επιβεβαίωσε ότι ο τραυματισμός ήταν ίδιος με εκείνον, ένα χρόνο πριν, που απείλησε την συμμετοχή του στο Παγκόσμιο Κύπελλο.
«Ως μέρος της θεραπείας… η Παρί Σεν Ζερμέν αποφάσισε να στείλει τον Νεϊμάρ στη Βραζιλία για 10 ημέρες», ανέφερε η γαλλική ομάδα.
Club communication – @NeymarJrhttps://t.co/qwbQCtqLrc
— Paris Saint-Germain (@PSG_English) February 21, 2019
- Θύελλα αντιδράσεων για την πρόθεση τοποθέτησης «υπουργικής» διοίκησης στον ΠΙΣ
- Συνταγή: Κορμός σοκολάτας
- Πού υπάρχει αυξημένος κίνδυνος για πυρκαγιές την Τρίτη
- Τα ζυμαρικά ή το ρύζι είναι η ιδανική επιλογή για το στομάχι;
- Καιρός: Συνεχίζεται η επέλαση του καύσωνα την Τρίτη – Έως τους 41 βαθμούς η θερμοκρασία
- Συντάξεις χηρείας: Πάνε ταμείο τέλη Αυγούστου
