Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Beyonce και Jay Z «υποκλίνονται» στην Μέγκαν Μαρκλ

Beyonce και Jay Z «υποκλίνονται» στην Μέγκαν Μαρκλ

Έναν πρωτότυπο τρόπο βρήκαν Beyoncé και Jay-Z για να εκφράσουν την στήριξή τους απέναντι στην Μέγκαν Μαρκλ κατά τη διάρκεια της απονομής των βρετανικών μουσικών βραβείων Brit Awards 2019

Έναν πρωτότυπο τρόπο βρήκαν Beyoncé και Jay-Z για να εκφράσουν την στήριξή τους απέναντι στην Μέγκαν Μαρκλ κατά τη διάρκεια της απονομής των βρετανικών μουσικών βραβείων Brit Awards 2019.

Το δημοφιλές ζευγάρι της μουσικής σκηνής, απέσπασε το βραβείο Best International Artist (Group) για το άλμπουμ τους «Everything Is Love», το οποίο κυκλοφόρησαν μαζί ως The Carters και στο ευχαριστήριο video που προβλήθηκε, υπήρχε πίσω τους ένα πορτρέτο της Δούκισσας του Σάσεξ.

Στο video, με το οποίο ευχαρίστησαν για το βραβείο,  Beyoncé και Jay-Z δημιούργησαν ουσιαστικά  εκ νέου τη θρυλική σκηνή από το βιντεοκλίπ του «Apeshit», στο οποίο στέκονται αμφότεροι μπροστά από τον πίνακα της Μόνα Λίζα στο Μουσείο του Λούβρου.

Μόνο που κατά τη διάρκεια των Brit Awards 2019, αντί για το έργο του Λεονάρντο Ντα Βίντσι, πίσω τους υπήρχε ένα πορτρέτο της Μέγκαν, το οποίο γυρίζουν να κοιτάξουν μόλις λένε «ευχαριστώ».

Η κίνηση μεταφράστηκε ως ένα ισχυρό μήνυμα στήριξης προς το νεότερο μέλος της βρετανικής βασιλικής οικογένειας, που πρόσφατα έχουν σπεύσει να υπερασπιστούν γενικά πολύ διάσημοι καθώς το τελευταίο διάστημα η Μέγκαν Μαρκλ γίνεται συνεχώς αντικείμενο κουτσομπολιού σε μέσα ενημέρωσης και social media.

Υπενθυμίζεται ότι την Δούκισσα του Σάσεξ Μέγκαν Μαρκλ , υπερασπίστηκε πρόσφατα και ο Τζορτζ Κλούνεϊ, ο οποίος δήλωσε ότι τα μέσα ενημέρωσης «παρενοχλούν τη Μέγκαν Μαρκλ όπως ακριβώς έκαναν με την πριγκίπισσα Νταϊάνα, η οποία σκοτώθηκε σε τροχαίο ενώ την καταδίωκαν παπαράτσι».

Sports in

Σε κίνδυνο οι ισπανικοί σύλλογοι και η Φούρια Ρόχα λόγω της κυβερνητικής κηδεμονίας στην ομοσπονδία

Στελέχη της UEFA θεωρούν πως η κυβερνητική κηδεμονία στην ισπανική ομοσπονδία δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή από τη στιγμή που δεν υπήρξε η ίδια ανοχή και σε άλλες παρόμοιες περιπτώσεις.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024