
Ενσωματώθηκε στις προπονήσεις της Εθνικής ο Μπουρούσης
Ο έμπειρος σέντερ ταξίδεψε από την Κίνα στο Ηράκλειο και ενσωματώθηκε στις προπονήσεις της γαλανόλευκης.
Την προετοιμασία της ενόψει του παιχνιδιού της Πέμπτης με την Γεωργία (21/2, 20:30) για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου συνεχίζει η Εθνική ομάδα μπάσκετ.
Στην προπόνηση της Τρίτης μάλιστα έδωσε το «παρών» και ο Γιάννης Μπουρούσης. Ο έμπειρος σέντερ και αρχηγός της ομάδας, ταξίδεψε από την Κίνα στο Ηράκλειο της Κρήτης και ενσωματώθηκε στις προπονήσεις της γαλανόλευκης.
Ο Μπορούσης τέθηκε στη διάθεση του Θανάση Σκουρτόπουλου και θα αγωνιστεί κανονικά στο παιχνίδι με την Γεωργία, ενώ την Τετάρτη αναμένεται να ταξιδέψει στο Ηράκλειο και Γιαννούλης Λαρεντζάκης.
Ο γκαρντ της ΑΕΚ επέστρεψε σήμερα με την «κιτρινόμαυρη» αποστολή από το Ρίο Ντε Τζανέιρο και αύριο θα ενσωματωθεί και αυτός στις προπονήσεις της Εθνικής ομάδας.
- Μυστήριο με τον Ρονάλντο και την… επίκληση στον Αλλάχ πριν εκτελέσει το πέναλτι κόντρα στην Κροατία (vid)
- Στρατιωτική Ιστορία: Πολύτιμος οδηγός του ανθρώπου
- Νέο Διοικητικό Συμβούλιο για την Πλαίσιο Computers
- Φωτιά στο Σπαθοβούνι Κορινθίας κοντά στα διόδια της εθνικής οδού – Ήχησε το 112, ενισχύθηκαν οι δυνάμεις
- Ο Μουράτογλου επιβεβαίωσε τη συνεργασία του με τον Τσιτσιπά: «Θα είμαι στην ομάδα του»
- Αλέξης Τσίπρας: «Εσείς ρωτάτε; Εγώ απαντώ» – Απαντά σε ερωτήσεις νέων για στεγαστικό και ενοίκια

