Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κεγκέρογλου: «Μ@λ@κί@» Τσίπρα ότι ο Παπανδρέου είναι Πινοσέτ

Κεγκέρογλου: «Μ@λ@κί@» Τσίπρα ότι ο Παπανδρέου είναι Πινοσέτ

Τον χαρακτηρισμό «Πινοσέτ», που χρησιμοποίησε ο Αλέξης Τσίπρας στην κριτική του για τον Γιώργο Παπανδρέου, υπενθύμισε ο Βασίλης Κεγκέρογλου στη Βουλή, προκειμένου να σχολιάσει τον μίνι ανασχηματισμό με «άρωμα» ΠΑΣΟΚ

Τον χαρακτηρισμό «Πινοσέτ», που χρησιμοποίησε ο Αλέξης Τσίπρας στην κριτική του για τον Γιώργο Παπανδρέου, υπενθύμισε ο Βασίλης Κεγκέρογλου στη Βουλή, προκειμένου να σχολιάσει τον μίνι ανασχηματισμό με «άρωμα» ΠΑΣΟΚ.

Συγκεκριμένα, ο γραμματέας της ΚΟ της Δημοκρατικής Συμπαράταξης απευθυνόμενος στον παριστάμενο υπουργό Μεταφορών, Χρήστο Σπίρτζη, είπε:

«Και αυτό το βραβείο που πήρε; Φαντάζεστε να το είχε πάρει ο Σαμαράς ή ο Παπανδρέου; Τι θα έλεγε ο Τσίπρας για τον Γιώργο Παπανδρέου; Ρε τι Πινοσέτ που τον έχετε πει… Και δεν του είπες ρε Χρήστο (σ.σ.Σπίρτζη) να πει “έκανα μ@λ@κί@ που τον είπα Πινοσέτ”; Ή το πιστεύετε; Κι αν το πιστεύετε ακόμα; Πώς έχεις τον υφυπουργό του Πινοσέτ; Ή όπως είπε και την κυβέρνηση Παπαδήμου κουρελού κι έχεις τον υφυπουργό του Παπαδήμου, δηλαδή, κουρέλι από την κουρελού;»

«Κι εσύ Χρήστο έχεις ευθύνη, γιατί δίνεις άλλοθι σε αυτή την κυβέρνηση», σχολίασε μεταξύ άλλων.

«Έχουμε μια κυβέρνηση παρακμής και σήψης, που διορίζει υφυπουργό έναν άνθρωπο που μέχρι πριν λίγες εβδομάδες χαρακτήριζε τον πρωθυπουργό τυχοδιώκτη. Μια κυβέρνηση δεξιοσυριζαίων και λοιπών γυρολόγων, που η αξιοπρέπεια ανταμείβεται με τριμηνίτικη θητεία υπουργού» σχολίασε από μεριάς του ο βουλευτές της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Γιάννης Μανιάτης.

Από πλευράς του ο Μιχάλης Τζελέπης σχολίασε ότι δεν υφίσταται εκπροσώπηση της Κεντροαριστεράς με «μεταγραφές και πολιτικές εξαγορές προσώπων, χωρίς αξίες κι αρχές».

Αμυνόμενος τους πρώην συντρόφους του ΠΑΣΟΚ που βρέθηκαν ως σύντροφοι στον ΣΥΡΙΖΑ, ο υπουργός Υποδομών, Χρήστος Σπίρτζης, απέδωσε τις επιθέσεις αυτές σε απόπειρα αποπροσανατολισμού της κοινής γνώμης από το θετικό κυβερνητικό έργο και αντιστρέφοντας τα πυρά καταλόγισε στη ΔΗΣΥ επιλογή δημιουργίας κοινού μετώπου με τη ΝΔ.

«Μου είναι ιδιαίτερα περίεργο στα αυτιά μου να καταγγέλλουν ανθρώπους που προέρχονται από αυτό το χώρο που είναι κομμάτι της Αριστεράς και συνεργάζονται με άλλα κομμάτια της Αριστεράς. Σε όλες τις κρίσιμες στιγμές για τη χώρα ο προοδευτικός κόσμος έκανε μέτωπα εντός κι εκτός Βουλής. Και κάποιοι να κάνουν μέτωπο σήμερα με τη ΝΔ σήμερα και μάλιστα με τις ακροδεξιές εκδοχές της;», ανέφερε μεταξύ άλλων ο υπουργός.

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024