Σοκ στην Κύπρο: Καταγγέλθηκε σεξουαλική κακοποίηση σε βρέφος πέντε μηνών
Συγκλονισμένη είναι η κοινή γνώμη στην Κύπρο, από την είδηση ότι 5μηνο βρέφος υπέστη ρήξη παρθενικού υμένα
Συγκλονισμένη είναι η κοινή γνώμη στην Κύπρο, από την είδηση ότι 5μηνο βρέφος υπέστη ρήξη παρθενικού υμένα.
Σύμφωνα με την κυπριακή ιστοσελίδα sigmalive.com, το παιδί, είναι Σομαλών γονιών και εξετάστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας. Την ρήξη του παρθενικού υμένα επιβεβαίωσαν τόσο γυναικολόγος και παιδοχειρουργός του Νοσοκομείου, όσο και ιατροδικαστής.
Η Αστυνομία επιβεβαιώνει λακωνικά σε πρώτο στάδιο, την ύπαρξη τέτοιου περιστατικού, το οποίο και διερευνάται. Η μητέρα του παιδιού προέβη στην σχετική καταγγελία στην Αστυνομία.
Όπως μεταδίδει η ιστοσελίδα politis.com.cy για διευκόλυνση των ανακρίσεων, η Αστυνομία συνέλαβε τον πατέρα του βρέφους, αφρικανικής καταγωγής, ο οποίος αρνήθηκε κάθε ανάμειξη. Το πρωί οδηγήθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας, το οποίο σε κεκλειμένων των θυρών διαδικασία, εξέδωσε διάταγμα πενθήμερης κράτησής του.
Σύμφωνα με την Αστυνομία, μέχρι στιγμής δεν μπορούν να δοθούν περισσότερες πληροφορίες.
- «Περιφερειακή κυριαρχία»: Η απάντηση της Άγκυρας σε μια Μέση Ανατολή που αλλάζει
- Γαλλία: Ο πρώην πρωθυπουργός της Γαλλίας Γκαμπριέλ Ατάλ δήλωσε ότι θα είναι υποψήφιος στις προεδρικές εκλογές
- Άκαρπες οι συνομιλίες στον ΟΗΕ για τη μη διάδοση των πυρηνικών όπλων
- Ο Στίβεν Κολμπέρ αποχαιρέτησε το «Late Show» με τη βοήθεια του Πολ ΜακΚάρτνεϊ – Το πικρόχολο σχόλιο του Τραμπ
- Κούβα: «Κανείς δεν θα απαγάγει τον Ραούλ Κάστρο», λέει η κόρη του
- Καλιφόρνια: 40.000 άνθρωποι έχουν λάβει εντολές εκκένωσης μετά από διαρροή σε δεξαμενή χημικών


