
Τον αναζητούσαν ως εξαφανισμένο και τον βρήκαν στα κρατητήρια
Εξιχνιάστηκαν τέσσερις διαρρήξεις επιχειρήσεων στην Ερμούπολη της Σύρου, εντοπίσθηκε και συνελήφθη ο δράστης, τον οποίο αναζητούσαν συγγενικά του πρόσωπα μέσω της εκπομπής της Αγγελικής Νικολούλη.
Ο συλληφθείς, ημεδαπός 37ετών, κατηγορείται ότι το χρονικό διάστημα από 13 έως 17 Φεβρουαρίου, κατά τις νυχτερινές ώρες, παραβίασε τέσσερις επιχειρήσεις στην Ερμούπολη και αφαίρεσε σε τρεις περιπτώσεις χρηματικά ποσά.
Σύμφωνα με πληροφορίες του Cyclades24.gr, η αστυνομία τον τελευταίο καιρό ασχολούνταν με τον δράστη… αλλά για υπόθεση εξαφάνισής του!
Συγκεκριμένα, πριν λίγο καιρό συγγενείς και φίλοι του είχαν ανησυχήσει και είχαν δηλώσει την εξαφάνισή του, αναζητώντας τον μάλιστα και από την εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη.
Τελικά, ο εξαφανισθείς… πραγματοποίησε δυναμική επανεμφάνιση με τέσσερις διαρρήξεις…
Πηγή: cyclades24.gr
- Τι χρειάζεται ο Ολυμπιακός για το πλεονέκτημα έδρας – Το 4/4 που στέλνει στην κορυφή και οι ισοβαθμίες (pic)
- Πάσχα: Γεύματα αγάπης από τη Μητρόπολη Πειραιώς, τον Ολυμπιακό, τον Βαγγέλη Μαρινάκη και τον Δήμο Πειραιά
- Λάζαρος Κυρίζογλου: «Χωρίς ισχυρούς Δήμους, δεν υπάρχει ισχυρή Ευρώπη»
- Ιράν: «Πρέπει να κηρύξει τη νίκη και να τερματίσει τον πόλεμο με δικούς του όρους», λέει πρώην ΥΠΕΞ της χώρας
- BHMAGAZINO – Easter Issue: Αυτή την Κυριακή με το ΒΗΜΑ
- Ο Μαουρίτσιο Κατελάν άνοιξε τηλεφωνική γραμμή για εξομολογήσεις των αμαρτιών μας


