
Υποψήφιος με τον Πατούλη ο… φιλόζωος «Punisher»
Με μία λιτή ανακοίνωση, ο Γιώργος Πατούλης, ανακοίνωσε την υποψηφιότητα του ακτιβιστή Παναγιώτη Μήλα
Με μία λιτή ανακοίνωση, ο Γιώργος Πατούλης, ανακοίνωσε την υποψηφιότητα του ακτιβιστή Παναγιώτη Μήλα στον Κεντρικό Τομέα Αθηνών με το συνδυασμό «Νέα Αρχή για την Αττική»
«Καλωσορίζω τον Παναγιώτη Μήλα στο συνδυασμό μας Νέα Αρχή για την Αττική. Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που ο Παναγιώτης γίνεται μέλος της ομάδας μας. Η έντονη κοινωνική του δράση, η προσφορά του στο συνάνθρωπο καθώς και η ευαισθησία που επιδεικνύει σε θέματα που αφορούν στην κακοποίηση των ζώων, θα συμβάλουν καθοριστικά στην προσπάθειά μας για μια Νέα Αρχή για την Αττική.
Όλοι Μαζί με ενότητα και δύναμη διαμορφώνουμε μία ισχυρή ομάδα ανθρώπων που προσφέρει στο κοινωνικό σύνολο. Δίνουμε τη μάχη για να επιτευχθεί η μεγάλη ανατροπή στην Αττική και στις ζωές μας.»
- Άγρια κόντρα Γεωργιάδη – Κωνσταντοπούλου για την εμπρηστική επίθεση στην Θεσσαλονίκη
- Φωτιά στον Βαθύλακκο Θεσσαλονίκης – Επιχειρούν εναέρια
- ΗΠΑ: Πώς η Αμερική καθρεφτίζει την άνοδο και την πτώση των «νεκρών» αυτοκρατοριών
- ΣΥΡΙΖΑ: Όταν η ΝΔ δεν καταδίκαζε μολόφοτ, σφαίρες και αφίσες «wanted» – Αθλιότητα η εργαλειοποίηση της τραγωδίας στη Θεσσαλονίκη
- Media, Myth & Manhood: Ο Drake γίνεται μάθημα σε πανεπιστήμιο
- LIVE: Ρουμανία – Ελλάδα




