Υποψήφιoς Δημοτικός Σύμβουλος στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου με τον συνδυασμό «Πειραιάς Νικητής» και τον Γιάννη Μώραλη, θα είναι ο Γιάννης Κούζηλος.

Ο Γιάννης Κούζηλος γεννήθηκε, μεγάλωσε και ζει στον Πειραιά. Είναι 30 ετών και ασχολείται με την δημοσιογραφία.

Παράλληλα δραστηριοποιείται στον κλάδο της εστίασης, σε οικογενειακή επιχείρηση που εδρεύει στην πόλη μας.

Στις δημοτικές εκλογές του 2014, εξελέγη Κοινοτικός Σύμβουλος στην Έ Δημοτική Κοινότητα με τον συνδυασμό «Πειραιάς Νικητής».

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, σε δήλωσή του, τόνισε: «Χαίρομαι ιδιαίτερα για την υποψηφιότητα του Γιάννη Κούζηλου, ως Δημοτικού Συμβούλου με τον συνδυασμό μας στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές. Πρόκειται για ένα νέο και δραστήριο άνθρωπο, ο οποίος συμμετέχει στον «Πειραιά Νικητή» από το 2014. Με τον Γιάννη Κούζηλο συνεργάστηκα τα τελευταία 4,5 χρόνια, καθώς είναι Κοινοτικός Σύμβουλος στην Ε΄ Δημοτική Κοινότητα και διαπίστωσα την αγάπη του για την πόλη που μεγάλωσε και ζει και την επιθυμία του να προσφέρει σε αυτήν. Πιστεύω πως είναι πολύ σημαντικό να δίνουμε την ευκαιρία στους νέους ανθρώπους να ασχολούνται με την  τοπική αυτοδιοίκηση. Να τους δίνουμε βήμα,  προκειμένου να διαμορφώσουν με ιδέες και προτάσεις, το μέλλον της πόλης τους. Θεωρώ πως οι νέοι είναι η ελπίδα της χώρας και της πόλης και μπορούν να βοηθήσουν ουσιαστικά στην προσπάθεια που καταβάλουμε, προκειμένου να αλλάξουμε προς το καλύτερο τον Πειραιά».

Ο Γιάννης Κούζηλος, σε δήλωσή του, επεσήμανε:

«Είναι μεγάλη μου τιμή που ο Δήμαρχος της πόλης μας, Γιάννης Μώραλης, με συστρατεύει πάλι στο πλευρό του, στην προσπάθεια που κάνει να βάλει τον Πειραιά στην κατηγορία που του αξίζει, ως ένα από τα μεγαλύτερα λιμάνια της Ευρώπης και με σπουδαία ιστορία σε πολλούς τομείς. Η συμπόρευσή μας ξεκινά ήδη από το 2014, χρονιά που «γεννήθηκε» ο «Πειραιάς Νικητής». Ένα άρτια δομημένο σύνολο με επικεφαλής έναν άνθρωπο με όραμα και διάθεση να προσφέρει αποτελεί πηγή έμπνευσης, ειδικά για τις νεότερες γενιές, που είναι το μέλλον αυτού του τόπου! Σε μια περίοδο που η τοπική αυτοδιοίκηση είναι παραγκωνισμένη, καλό είναι να γίνουμε όλοι ενεργοί πολίτες και να προσφέρουμε – ο καθένας με τον τρόπο του – ό,τι μπορούμε στον τόπο που ζούμε κι εργαζόμαστε. Να μην μεμψιμοιρούμε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε, αλλά να γίνουμε η λύση σε όλα αυτά»!

Και σε μια δεύτερη ανακοίνωση ο συνδυασμός αναφέρει ότι υποψήφιoς Δημοτικός Σύμβουλος  θα είναι ο κ. Λευτέρης Στουμπιτσόγλου.

Ο κ. Στουμπιτσόγλου γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Πειραιά.

Από μικρή ηλικία δραστηριοποιήθηκε στο εμπόριο αλλά και στην οικογενειακή επιχείρηση με 2 καταστήματα στο κέντρο του Πειραιά που αυτή τη χρονιά γιορτάζουν 50 χρόνια συνεχούς και αδιάλειπτης λειτουργίας.

Έχει διατελέσει 6 χρόνια  μέλος του Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιά, 3 χρόνια Αντιπρόεδρος του Επαγγελματικού Σωματείου Πρακτόρων και είναι πρώτος εκλεγμένος σύμβουλος στο τρέχον Δ.Σ. της ΕΠΠΑΠ.

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, σε δήλωσή του, τόνισε: «Χαίρομαι ιδιαίτερα για την υποψηφιότητα του φίλου  Λευτέρη Στουμπιτσόγλου ως Δημοτικού Συμβούλου με τον συνδυασμό μας στις επερχόμενες δημοτικές  εκλογές. Πρόκειται για έναν δραστήριο Πειραιώτη, έναν άνθρωπο της αγοράς που αναπτύσσει μια επιτυχημένη και πολύχρονη επαγγελματική δραστηριότητα στην πόλη μας. Ο Λευτέρης Στουμπιτσόγλου έχει ολοκληρωμένη άποψη για τα θέματα που απασχολούν την  πόλη μας και τον εμπορικό κόσμο του Πειραιά, καθώς  έχει διατελέσει επί σειρά ετών  μέλος του Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιά και του Επαγγελματικού Σωματείου Πρακτόρων, ενώ αυτή τη στιγμή μετέχει στο Δ.Σ. της ΕΠΠΑΠ. Η τοπική αυτοδιοίκηση έχει ανάγκη από ενεργούς πολίτες, με διάθεση προσφοράς για την πόλη τους. Ενωμένοι όλοι μαζί, θα συνεχίσουμε την προσπάθεια για έναν καλύτερο Πειραιά».

Ο κ. Λευτέρης Στουμπιτσόγλου, σε δήλωσή του, επεσήμανε:

«Είναι χαρά και ιδιαίτερη τιμή για εμένα, που μου δίνεται η δυνατότητα να συμμετέχω στον συνδυασμό «Πειραιάς Νικητής» στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές, για έναν καλύτερο Πειραιά, για μια πιο όμορφη πόλη. Στόχος μου είναι να συμβάλω στην προσπάθεια που ξεκίνησε ο Γιάννης Μώραλης το 2014, ώστε να γίνει ο Πειραιάς μια αξιόλογη πόλη, η πόλη που όλοι ονειρευόμαστε».

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο