ΝΔ για «εκβιασμό» Στουρνάρα: Ο Τσίπρας μετατρέπει την Ελλάδα σε Μπανανία
Οργισμένη είναι η αντίδραση της ΝΔ στο νέο επεισόδιο με πρωταγωνιστή τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας, Παύλο Πολάκη, ο οποίος ηχογράφησε συνομιλία του με τον διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας, Γιάννη Στουρνάρα και στη συνέχεια τη διοχέτευσε ο ίδιος στο διαδίκτυο
Οργισμένη είναι η αντίδραση της ΝΔ στο νέο επεισόδιο με πρωταγωνιστή τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας, Παύλο Πολάκη, ο οποίος ηχογράφησε συνομιλία του με τον διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας, Γιάννη Στουρνάρα και στη συνέχεια τη διοχέτευσε ο ίδιος στο διαδίκτυο.
Η αξιωματική αντιπολίτευση κάνει λόγο για απερίγραπτη «κατάντια» στην οποία οδηγεί την Ελλάδα η κυβέρνηση Τσίπρα, ενώ υπογραμμίζει πως «μετατρέπει την Ελλάδα σε Μπανανία».
«Δεν υπάρχουν πια λόγια για να περιγράψει κανείς την κατάντια που οδηγεί την Ελλάδα η κυβέρνηση Τσίπρα», αναφέρει η Πειραιώς, επισημαίνοντας χαρακτηριστικά πως «ο Παύλος Πολάκης ζηλεύοντας τις πρακτικές του Γιάνη-Κλουζώ Βαρουφάκη αποπειράθηκε σήμερα να εκβιάσει τον κεντρικό Τραπεζίτη της Ελλάδας ηχογραφώντας μια τηλεφωνική συνομιλία τους».
Σύμφωνα με την ΝΔ, «η είδηση δεν είναι ότι δεν προέκυψε τίποτα επιλήψιμο στη συνομιλία τους», άλλα όπως υπογραμμίζει στην ανακοίνωση που εξέδωσε ότι «ο κ. Τσίπρας εξακολουθεί να καλύπτει τον ανεκδιήγητο υπουργό του, ενώ μετατρέπει την Ελλάδα σε Μπανανία».
Καταλήγοντας, η ΝΔ σε υστερόγραφο αναφέρει με νόημα πως «θα έχει ενδιαφέρον, αν η Δικαιοσύνη δεν παρέμβει ούτε καν σε αυτήν την εξόφθαλμη κακουργηματική ενέργεια».
- Κλιματική αλλαγή: Η ζέστη και ο καπνός από τις πυρκαγιές αποτελούν τη νέα επικίνδυνη πραγματικότητα
- Ιράν: 38 νεκροί και πάνω από 400 τραυματίες από τις 22 Ιουνίου – Επίθεση σε στρατιωτική βάση στη Συρία
- Ανεξάρτητος βουλευτής και ο Διονύσης Καλαματιανός
- Βριλήσσια: Σκύλος επιτέθηκε σε 66χρονο τον τραυμάτισε και σκότωσε το σκυλάκι του – Χειροπέδες στην ιδιοκτήτρια
- Συμπληρώματα διατροφής σκύλου: Πότε είναι απαραίτητα για την υγεία του
- Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τη Φορτούνα Σιτάρντ στο τρίτο φιλικό προετοιμασίας

