Δώνης : «Δεν υπάρχουν για εμάς παιχνίδια δίχως αύριο»
Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, μετά τη νίκη επί του Αστέρα, τόνισε πως στόχος της ομάδας είναι να βελτιώνεται συνεχώς
Ο Γιώργος Δώνης, τόνισε πως ο στόχος των «πρασίνων» είναι να βελτιώνονται διαρκώς και έτσι δεν υπάρχουν παιχνίδια δίχως αύριο για την ομάδα.
Αναλυτικά όσα δήλωσε λίγα δευτερόλεπτα μετά τη λήξη του αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης (νίκη 1-0 για το Τριφύλλι): «Έχουμε μια καινούρια ομάδα και δεν υπάρχουν για εμάς παιχνίδια χωρίς αύριο. Δεν μας ενδιαφέρει η βαθμολογική μας θέση, ακόμα και στα κακά διαστήματά μας ο στόχος είναι να είμαστε συγκεντρωμένοι στη δουλειά που κάνουμε και να βελτιωνόμαστε διαρκώς.
Σήμερα είχαμε τον έλεγχο στο πρώτο ημίχρονο, ο Αστέρας μας δημιούργησε προβλήματα στο δεύτερο αλλά παρ΄όλα αυτά θα μπορούσαμε να έχουμε τελειώσει το παιχνίδι νωρίτερα. Η νίκη αυτή θα μας βοηθήσει ψυχολογικά. Έχουμε διάφορα αγωνιστικά προβλήματα αυτό τον καιρό. Σήμερα τα πήγαμε καλύτερα. Η βελτίωση θα έρθει μέσα από την ομαδική λειτουργία».
«Ο κόσμος του Παναθηναϊκού έχει υψηλό iq και ξέρει ότι στόχος μας είναι να βρισκόμαστε διαρκώς στο σωστό επίπεδο», απάντησε σε ερώτηση για το αν υπάρχει προσμονή για τα ντέρμπι που έρχονται.
- Eurobasket U20: «Βαριά» ήττα για την Εθνική Νέων Γυναικών από την Πορτογαλία (43-78)
- Άρης: Κίνηση για τον Βασίλη Τολιόπουλο
- Ο Μπαρτζώκας, το Λας Βέγκας και ο… Τζόουνς Γκαρσία (vids)
- Επιβαρυμένη η Αγγλία ενόψει του ημιτελικού με την Αργεντινή: Ανησυχία στα αγγλικά ΜΜΕ
- Ο Χεζόνια πιέζει την Ρεάλ Μαδρίτης
- Wimbledon: Ο Σίνερ διατήρησε τον τίτλο του! (vids)
- Φρανσίσκο: «Είχα την ίδια οικονομική πρόταση από πέντε ομάδες»
- Πρωταθλητής Ευρώπης στα 100μ. πρόσθιο ο Ντούμας
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 13.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/aung-myin-thu-xaoDaS7tT8-unsplash-1-315x220.jpg)





























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442