Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Θα… βράζει το ΣΕΦ με ΤΣΣΚΑ Mόσχας : «Ολοι δίπλα στην ομάδα»

Θα… βράζει το ΣΕΦ με ΤΣΣΚΑ Mόσχας : «Ολοι δίπλα στην ομάδα»

Ξεσηκωμός στο στρατόπεδο του Ολυμπιακού, με τους οργανωμένους οπαδούς να καλούν τον κόσμο να γεμίσει το ΣΕΦ στο ματς της ερχόμενης Παρασκευής με την ΤΣΣΚΑ

Αναβρασμός επικρατεί στις τάξεις του Ολυμπιακού μετά τα όσα συνέβησαν το βράδυ της περασμένης Τετάρτης στο ΟΑΚΑ.

Η αποχώρηση από το γήπεδο, ως ένδειξη διαμαρτυρίας για την τραγική διαιτησία των Μάνου, Παναγιώτου και Αναστόπουλου, βρήκε απόλυτα σύμφωνη την «ερυθρόλευκη» κοινή γνώμη, με τον κόσμο του Ολυμπιακού να στέκεται έμπρακτα στο πλευρό των Παναγιώτη και Γιώργου Αγγελόπουλου, του Ντέιβιντ Μπλατ και των παικτών της ομάδας.

Την ερχόμενη Παρασκευή 1η Μαρτίου ο Ολυμπιακός θα υποδεχθεί την ΤΣΣΚΑ Μόσχας στο ΣΕΦ για την Ευρωλίγκα, στο πρώτο του παιχνίδι μετά το ΟΑΚΑ. Οι Ερυθρόλευκοι οπαδοί στον αγώνα με τη ρώσικη ομάδα ετοιμάζουν… διαδήλωση στο φαληρικό γήπεδο. Οι φίλοι των Πειραιωτών θα γεμίσουν το ΣΕΦ και θα δείξουν έμπρακτα τη στήριξή τους στην ομάδα.

Χαρακτηριστικό είναι το μήνυμα το μήνυμα που ανέβασαν στα social media οι οργανωμένοι οπαδοί του Ολυμπιακού, στο οποίο καλούν τον κόσμο να γεμίσει το ΣΕΦ την ερχόμενη Παρασκευή. «1/3 δεν πρέπει να πέφτει καρφίτσα στο ΣΕΦ στο ματς με την ΤΣΣΚΑ. Χρέος όλων μας πλέον είναι να συμπαρασταθούμε στο τμήμα σαν ασπίδα στον πόλεμο που ξεκίνησε με το σάπιο σύστημα της ΕΟΚ, της ΚΕΔ και του φάρου του ελληνικού μπάσκετ. Ολοι εκεί, όλοι δίπλα στην ομάδα».

Sports in

Η Φενέρμπαχτσε σκέφτεται να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα Τουρκίας

Η Φενέρμπαχτσε συγκάλεσε έκτακτο διοικητικό συμβούλιο και εξετάζει το ενδεχόμενο αποχώρησης από το πρωτάθλημα, μετά τα επεισόδια στην Τραπεζούντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024