Κόνιαρης: «Δεν έχω να αποδείξω κάτι στον ΠΑΟ, θέλω να νικήσουμε»
Η νίκη είναι μόνο στο μυαλό του Αντώνη Κόναρη για τον αυριανό (17/2, 17:00) τελικό Κυπέλλου κόντρα στον Παναθηναϊκό στο Ηράκλειο
O ΠΑΟΚ μπορεί να μην είναι το φαβορί για την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας, από την στιγμή που αντιμετωπίζει τον Παναθηναϊκό (17/2, 17:00, Ηράκλειο), ωστόσο ο Αντώνης Κόνιαρης σχολιάζοντας την επικείμενη αναμέτρηση τόνισε ότι στο μυαλό του έχει μόνο την νίκη ως βασικό στόχο.
Παράλληλα, ο νεαρός γκάρντ του Δικεφάλου ξεκαθάρισε πως δεν βλέπει το ματς απέναντι στους πράσινους ως παιχνίδι αποδείξεων, λόγω του πρότερου βίου στο Τριφύλλι (2014-16).
Δείτε αναλυτικά τις δηλώσεις του:
-Για την εμπειρία του τελικού: «Σίγουρα πάντα έχεις στόχο να παίζεις έναν τελικό με την ομάδα σου και πολύ περισσότερο όταν είναι στον τόπο καταγωγής σου…».
-Για τον αν νιώθει την ανάγκη για… αποδείξεις: «Δεν έχω να αποδείξω τίποτα κόντρα στον Παναθηναϊκό. Απλά θέλω να κερδίσουμε. Ο Καλάθης είναι ένας σημαντικός παίκτης αλλά δεν είναι ο μόνος που κάνει τη διαφορά.
Όταν παίζουμε με τον Παναθηναϊκό, θέλουμε να προσέχουμε την κάθε λεπτομέρεια. Έτσι χάσαμε και πέρσι έτσι και φέτος».
- Οι αγρότες αποφασίζουν για τις επόμενες κινήσεις τους: Κατάμεστο τo Πολιτικό Κέντρο Νίκαιας – Τα πρώτα μηνύματα
- Live streaming: ΟΦΘ – Ολυμπιακός
- Ολυμπιακός Β’ – Athens Kallithea 0-0: Έλειψε μόνο το γκολ στους «ερυθρόλευκους»
- e-ΕΦΚΑ και ΔΥΠΑ: Πότε πληρώνουν – Οι ημερομηνίες ανά κατηγορία δικαιούχων
- LIVE: Ατλέτικο Μαδρίτης – Βαλένθια
- Στις 12 Ιανουαρίου η ιδρυτική διακήρυξη για το ΚΥΜΑ του Καραχάλιου – «Μακάρι να είναι πρόεδρος η Καρυστιανού»

