
«Καρφιά» Μόσχας για τη Συμφωνία των Πρεσπών
Η Μόσχα δεν ενεπλάκη στη διαδικασία αλλαγής ονομασίας της ΠΓΔΜ, ξεκαθάρισε ο ρώσος υπουργός Εξωτερικών, Σεργκέι Λαβρόφ, ο οποίος παράλληλα ξεκαθάρισε ότι οι ισχυρισμοί για το αντίθετο είναι εντελώς αβάσιμοι
Η Μόσχα δεν ενεπλάκη στη διαδικασία αλλαγής ονομασίας της ΠΓΔΜ, ξεκαθάρισε ο ρώσος υπουργός Εξωτερικών, Σεργκέι Λαβρόφ, ο οποίος παράλληλα ξεκαθάρισε ότι οι ισχυρισμοί για το αντίθετο είναι εντελώς αβάσιμοι.
«Κατηγορηθήκαμε για ανάμιξη στο θέμα του ονόματος χωρίς να παρουσιαστούν στοιχεία» δήλωσε από το Μόναχο όπου συμμετέχει στο Διάσκεψη για την Ασφάλεια.
Στο μεταξύ «πέντε ή έξι ηγέτες της Δύσης επισκέφθηκαν τα Σκόπια και δημόσια στήριξαν το ‘’Ναι” στο δημοψήφισμα» υπενθύμισε ο Σεργκέι Λαβρόφ.
«Αν είχαμε κάνει το ένα εκατοστό από αυτά, θα ήμασταν αντιμέτωποι με όλο και περισσότερες κυρώσεις και τιμωρία. Αλλά για τους ‘’επιβάτες πρώτης θέσης” όλα επιτρέπονται» πρόσθεσε.
- Συνταγή: Γαλατόπιτα χωρίς φύλλο
- Ο Τραμπ φέρεται να εξετάζει παρατεταμένο αποκλεισμό του Ιράν – Μαίνονται οι ισραηλινές επιθέσεις στον Λίβανο
- ΗΠΑ-Ιράν: Το διπλωματικό αδιέξοδο και οι προειδοποιήσεις για «παγωμένη σύρραξη» στον Κόλπο
- Τα φαγητά που βλέπουμε στα social media μας ανοίγουν την όρεξη;
- Άστατος ο καιρός την Τετάρτη με τοπικές βροχές – Πτώση της θερμοκρασίας από την Πέμπτη
- Nonnamaxxing: Οι γιαγιάδες της Ιταλίας γνωρίζουν το μυστικό της ευζωίας – Η Gen Z τις αποθεώνει
