Σαλβίνι: Δεν έχουμε καμία πρόθεση να βγούμε από την Ευρώπη
«Δεν έχουμε καμία πρόθεση να βγούμε από την Ευρώπη. Θέλουμε να τη βελτιώσουμε, να την αλλάξουμε, αλλά όχι να την εγκαταλείψουμε»
Ο γραμματέας της Λέγκα και Ιταλός υπουργός Εσωτερικών Ματέο Σαλβίνι σχολίασε τη σημερινή δήλωση του υπεύθυνου οικονομικών θεμάτων της Λέγκα, Κλάουντιο Μπόργκι, ότι «αν η Ευρώπη δεν αλλάξει, θα ζητήσει να εξέλθει, η Ιταλία, της Ε.Ε.».
«Δεν έχουμε καμία πρόθεση να βγούμε από την Ευρώπη. Θέλουμε να τη βελτιώσουμε, να την αλλάξουμε, αλλά όχι να την εγκαταλείψουμε», δήλωσε ο Σαλβίνι από την Καλαβρία.
Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με πολλούς σχολιαστές ο γραμματέας της Λέγκα θα είναι ο κοινός υποψήφιος πρόεδρος της Κομισιόν, πολλών ευρωσκεπικιστικών και εθνικιστικών πολιτικών δυνάμεων.
- Γρηγορίου: «Μας αφήνει πικρή γεύση η ισοπαλία – Είμαι αισιόδοξος για τη συνέχεια»
- Ο τουρισμός σε Ελλάδα και Μεσόγειο μετρά το κόστος του πολέμου στο Ιράν – Οι Ευρωπαίοι αλλάζουν πορεία
- Super League: Η βαθμολογία μετά τους αγώνες σε Κρήτη, Σέρρες και Λάρισα (pic)
- Είναι ο Ντόου… man of the match – Ο Αρτέτα εμπιστεύτηκε το πουλέν του και δικαιώθηκε
- Οι πιο καλοπληρωμένοι ηθοποιοί του Xόλιγουντ για το 2025
- Γιατί θέλουν να ξεριζώσουν την πικροδάφνη από τα σχολεία;




