Σαλβίνι: Δεν έχουμε καμία πρόθεση να βγούμε από την Ευρώπη
«Δεν έχουμε καμία πρόθεση να βγούμε από την Ευρώπη. Θέλουμε να τη βελτιώσουμε, να την αλλάξουμε, αλλά όχι να την εγκαταλείψουμε»
Ο γραμματέας της Λέγκα και Ιταλός υπουργός Εσωτερικών Ματέο Σαλβίνι σχολίασε τη σημερινή δήλωση του υπεύθυνου οικονομικών θεμάτων της Λέγκα, Κλάουντιο Μπόργκι, ότι «αν η Ευρώπη δεν αλλάξει, θα ζητήσει να εξέλθει, η Ιταλία, της Ε.Ε.».
«Δεν έχουμε καμία πρόθεση να βγούμε από την Ευρώπη. Θέλουμε να τη βελτιώσουμε, να την αλλάξουμε, αλλά όχι να την εγκαταλείψουμε», δήλωσε ο Σαλβίνι από την Καλαβρία.
Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με πολλούς σχολιαστές ο γραμματέας της Λέγκα θα είναι ο κοινός υποψήφιος πρόεδρος της Κομισιόν, πολλών ευρωσκεπικιστικών και εθνικιστικών πολιτικών δυνάμεων.
- Δρομολογείται κατασκευή σχολείου με γυάλινα δάπεδα στην Αρχαία Κόρινθο
- Mirage 2000-5 στην Κάρπαθο στη θέση των Patriot – Οι λόγοι της αποχώρησης
- Δένδιας: Μήνυμα για τη γενοκτονία των Ποντίων – «Ένα από τα μεγαλύτερα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας»
- Ακόμα ένα παιδί του Μπραντ Πιτ «πετάει» το επίθετό του
- Ανδρουλάκης για Γενοκτονία Ποντίων: Η 19η Μαΐου αποτελεί μια μαύρη επέτειο για την ιστορία του Ελληνισμού
- «Αστακός» η Αθήνα για το Final Four της Euroleague – «Φρούριο» το ΟΑΚΑ και αυστηροί έλεγχοι
- «Λίγο πριν…»: Το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών του ΕΚΠΑ εγκαινιάζει το 1ο Αναλόγιο Νέων Δημιουργών
- Θεσσαλονίκη: Σύλληψη 45χρονης – Άφησε μόνη στο σπίτι την 4χρονη κόρη της
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 19.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/pexels-mohammed-abubakr-201794886-18398973-1-315x220.jpg)







































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442