Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Βολές» Νίκου Παπανδρέου κατά ΣΥΡΙΖΑ και Τσίπρα

«Βολές» Νίκου Παπανδρέου κατά ΣΥΡΙΖΑ και Τσίπρα

Η κυβέρνηση θέλει να αφήσει σε άλλους τα προβλήματα που δημιούργησε τόνισε ο υποψήφιος ευρωβουλευτής με το ΚΙΝΑΛ προσθέτοντας ότι «τώρα κάνει υποσχέσεις που δεν μπορούν να εκπληρωθούν γιατί ελπίζει να "τσιμπήσει" στα γκάλοπ»

«Φρένο» σε ενδεχόμενο συνεργασίας ΣΥΡΙΖΑ με ΚΙΝΑΛ έβαλε ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του Κινήματος Αλλαγής Νίκος Παπανδρέου λέγοντας πως το κυβερνών κόμμα είναι ιδεοληπτικό και «δεν εκπροσωπεί τις προοδευτικές αξίες του ΠΑΣΟΚ».

Όπως ανέφερε μιλώντας στον ΣΚΑΪ,  «η κυβέρνηση θέλει να αφήσει σε άλλους τα προβλήματα που δημιούργησε» προσθέτοντας ότι «τώρα κάνει υποσχέσεις που δεν μπορούν να εκπληρωθούν γιατί ελπίζει να «τσιμπήσει» στα γκάλοπ» ενώ προέβλεψε ότι θα έχουμε πρόωρες εκλογές .

Ερωτηθείς για όσους λένε ότι ο πρωθυπουργός αντιγράφει τον Ανδρέα Παπανδρέου, ο υποψήφιος ευρωβουλευτής σχολίασε: «Πολλοί μπορούν να μιμούνται τον Ανδρέα, το έκανε και ο Χάρρυ Κλύνν, αλλά οι αξίες και τα οράματα δεν μπορούν να αντιγραφούν. Αν ο κόσμος έπεσε στην παγίδα ας  ξυπνήσει να δει πως δεν είναι έτσι».

Σημείωσε ακόμη πως «ο ΣΥΡΙΖΑ χρησιμοποιεί το Σύναγμα για πολιτικά οφέλη» . Όταν,  ρωτήθηκε «αν στην Ελλάδα το προοδευτικό αφήγημα το έχει ο Τσιπρας;» ο Νίκος Παπανδρέου απάντησε «για μένα δεν το έχει. Επειδή είδα και διαφημίσεις για απόκριες, οι μεταμφιέσεις είναι πολλές αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι είναι και ουσιαστικές. Δεν αλλάζει επειδή πήραμε μερικούς παλαιούς ΠΑΣΟΚους και ξαφνικά ο ΣΥΡΙΖΑ έγινε κεντροαριστερό κόμμα».

Sports in

Ο Ολυμπιακός είναι η μεγαλύτερη διαφήμιση για το ελληνικό ποδόσφαιρο στην Ευρώπη

Μια τεράστια βραδιά για τον Ολυμπιακό, με τους «ερυθρόλευκους» να κάνουν την διαφορά

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024