
Επιμένει στην ενότητα του προοδευτικού χώρου ο Ραγκούσης
«Πυρά» κατά της Νέας Δημοκρατίας εξαπέλυσε ο πρώην υπουργός σχετικά με τη μη συμμετοχή του στην κυβέρνηση
Την ανάγκη ενότητας του προοδευτικού χώρου επανέλαβε σε σημερινό του tweet, ο πρώην υπουργός Εσωτερικών του ΠΑΣΟΚ, Γιάννης Ραγκούσης, απαντώντας παράλληλα, με καυστικό τρόπο, σε όσους έκαναν λόγο για συμμετοχή του στην κυβέρνηση.
«Για 2η φορά μετά από ανασχηματισμό, ο εσμός των αυλικών του Κ. Μητσοτάκη βουλιάζει μέσα στις λάσπες του. Τώρα που πάλι δεν μετέχω στην κυβέρνηση όχι μόνο επαναλαμβάνω τις απόψεις μου για την ανάγκη ενότητας του προοδευτικού χώρου αλλά τους προσκαλώ και στην Πάτρα», γράφει στην ανάρτησή του ο Γιάννης Ραγκούσης, αναφερόμενος σε εκδήλωση που διοργανώνει η Πρωτοβουλία Πολιτών Πάτρας για την Ενότητα των Προοδευτικών Δυνάμεων το απόγευμα της Δευτέρας 25 Φεβρουαρίου σε ξενοδοχείο της Πάτρας.
Στη συγκεκριμένη εκδήλωση που έχει θέμα: «Η ανάγκη Σύγκλισης των προοδευτικών δυνάμεων σε Ελλάδα και Ευρώπη» θα μιλήσουν ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Φώτης Κουβέλης, ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Δημήτρης Παπαδημούλης και ο Γιάννης Ραγκούσης.
- Το σημερινό πρόγραμμα του Μουντιάλ: Βραζιλία-Νορβηγία και Μεξικό-Αγγλία διεκδικούν δυο εισιτήρια για τους «8»
- Ο μύθος της ευρωπαϊκής ανταγωνιστικότητας: Πώς οι εταιρικοί κολοσσοί έγιναν τράπεζες εις βάρος των εργαζομένων
- Το πανόραμα του Μουντιάλ: Το πρώτο ζευγάρι των προημιτελικών και ο δρόμος μέχρι τον τελικό (pic)
- Ο Βανς προειδοποίησε για… «αναβίωση της κομμουνιστικής απειλής στο έδαφος των ΗΠΑ»
- ΝΥΤ: Γιατί ο Μοτζτάμπα Χαμενεΐ υποστήριξε τις διαπραγματεύσεις με τις ΗΠΑ – Δεν θα παρευρεθεί στην κηδεία
- Η Ινδία θα συνεχίσει να επεκτείνει την ικανότητα διύλισης πετρελαίου λέει ο Μόντι




