Για «κόκκινα δάνεια» και capital controls συζήτησαν Τσακαλώτος – τραπεζίτες
Σύμφωνα με πληροφορίες, η συνάντηση ήταν προγραμματισμένη και σε αυτή τέθηκαν τα θέματα που απασχολούν τις τράπεζες, όπως η αντιμετώπιση των «κόκκινων» δανείων και ο οδικός χάρτης για τα capital controls.
Συνάντηση με τους διευθύνοντες συμβούλους των τεσσάρων συστημικών τραπεζών και τη γενική γραμματέα της Ελληνικής Ένωσης Τραπεζών (ΕΕΤ), είχε στο υπουργείο Οικονομικών ο υπουργός Ευκλείδης Τσακαλώτος, μία ημέρα μετά τη συμφωνία κυβέρνησης-τραπεζιτών για το διάδοχο σχήμα του νόμου Κατσέλη.
Σύμφωνα με πληροφορίες, που επικαλείται το ΑΠΕ-ΜΠΕ, η συνάντηση ήταν προγραμματισμένη και σε αυτή τέθηκαν τα θέματα που απασχολούν τις τράπεζες, όπως η αντιμετώπιση των «κόκκινων» δανείων και ο οδικός χάρτης για τα capital controls.
Παρόντες στη συνάντηση ήταν οι Φωκίων Καραβίας (Eurobank), Χρήστος Μεγάλου (Πειραιώς), Βασίλης Ψάλτης (Alpha Bank), Παύλος Μυλωνάς (Εθνική) και Χαρίκλεια Απαλαγάκη (ΕΕΤ).
- Βύθιση του σούπεργιοτ Bayesian – Δεν έφταιξε η κακοκαιρία, αλλά μια σειρά από ανθρώπινα λάθη
- LIVE: Λιντς – Μπέρνλι
- Τέλος εποχής για τους παραδοσιακούς φορτιστές
- LIVE: Ρεάλ Μαδρίτης – Χάποελ Τελ Αβίβ
- Χιόνι σε περιοχές της χώρας: Πού έκαναν λευκή Πρωτομαγιά – Είχε 70 χρόνια να κάνει τόσο κρύο
- Είναι παλιοτόμαρο: Το «δεύτερο ημίχρονο» της μάχης Τραμπ – Κίμελ δεν έχει τέλος







