
Ουέστμπρουκ: «Δεν με ενδιαφέρει τι λένε οι άλλοι για μένα»
Απάντηση στους επικριτές του θέλησε να δώσει ο 30χρονος γκαρντ μιλώντας σε εφημερίδα της Αμερικής
Ο Ράσελ Ουέστμπρουκ έχει κατηγορηθεί πολλές φορές για τον τρόπο με τον οποίο αγωνίζεται στα παρκέ του ΝΒΑ. Συγκεκριμένα, του προσάπτουν πως δεν είναι ομαδικός και παίζει μόνο για να βελτιώνει τα στατιστικά του, χωρίς να τον ενδιαφέρει το καλό της ομάδας.
Ο πολυτιμότερος παίκτης της σεζόν 2016-17, μιλώντας στην εφημερίδα «Oklahoman», ανέφερε πως δεν τον νοιάζει τι λένε για εκείνον και πως δεν χρειάζεται τη γνώμη κανενός.
Συγκεκριμένα δήλωσε:
«Έχω γεννηθεί με ένα πολύ σημαντικό χάρισμα. Έχω την ικανότητα να μην δίνω δεκάρα για όσες ανοησίες λένε για εμένα. Δεν χρειάζομαι κανένα κίνητρο για να κάνω τη δουλειά μου. Δεν χρειάζομαι κανέναν να μου ασκεί κριτική για να βρω κίνητρο».
Μέχρι στιγμής ο ηγέτης των Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ μετρά 21,2 πόντους, 11,1 ριμπάουντ και 11,2 ασίστ σε 35,5 λεπτά συμμετοχής ανά αγώνα, έχοντας συμμετάσχει σε 48 παιχνίδια.
- Λιόλιος: «Η ευθύνη για την εικόνα της Εθνικής βαραίνει την ΕΟΚ και εμένα προσωπικά»
- Κρήτη: Τι έδειξε η ιατροδικαστική για την αιτία θανάτου της δημοσιογράφου Μαρίας Αντωνογιαννάκη
- Αλλάζει πίστα το σκάνδαλο των υποκλοπών μετά την κίνηση Σαμαρά – Νέα δεδομένα (και) στην δικαστική αντιμετώπιση των «ιδιωτών»
- Παναθηναϊκός: Ο Νίστρουπ βάζει «υπογραφή» με το ποδόσφαιρο του
- Ιράν: Εκατομμύρια στους δρόμους για την κηδεία του Αλί Χαμενεΐ – Συνθήματα κατά Τραμπ και Νετανιάχου
- Καναδάς: Εκτροχιασμός τρένου στο Μόντρεαλ – Μεγάλες ζημιές, διακοπές ρεύματος και εκκενώσεις κατοικιών

