
Συνταγματική Αναθεώρηση: Σήμερα η ψηφοφορία στη σκιά των ακροβασιών της κυβέρνησης
Συνεχίζεται και ολοκληρώνεται σήμερα η συζήτηση στην Ολομέλεια της Βουλής, για την αναθεώρηση του Συντάγματος με την πρώτη ψηφοφορία για τις διατάξεις που θα περάσουν στην φάση της επόμενης Βουλής για τροποποίηση, στη σκιά των τακτικισμών και των θεσμικών ακροβασιών της κυβέρνησης
Συνεχίζεται και ολοκληρώνεται σήμερα η συζήτηση στην Ολομέλεια της Βουλής, για την αναθεώρηση του Συντάγματος με την πρώτη ψηφοφορία για τις διατάξεις που θα περάσουν στην φάση της επόμενης Βουλής για τροποποίηση, στη σκιά των τακτικισμών και των θεσμικών ακροβασιών της κυβέρνησης.
Το πολιτικό σύστημα εμφανίστηκε ανέτοιμο περισσότερο από ποτέ για τη Συνταγματική αναθεώρηση, η οποία ήταν περισσότερο παρά ποτέ αναγκαία, , με τα κόμματα να αποφασίζουν να θυσιάσουν την κορυφαία διαδικασία στο βωμό των μικρών ή μεγαλύτερων πολιτικών σκοπιμοτήτων.
Η ψηφοφορία πραγματοποιείται υπό το «φόβο» της προεδρικής εκλογής το 2020 και τον κίνδυνο ατυχήματος που θα μπορούσε να προκαλέσει πρόωρες εκλογές.
Σενάριο που τρομάζει και όσους παρακολουθούν την συνεχή επιδείνωση των μεγεθών της ελληνικής οικονομίας εξαιτίας του παγώματος των μεταρρυθμίσεων.
Παρακολουθείστε live τη συζήτηση
- Αερομεταφορές: Πώς αποτυπώνεται στην οικονομία της ΕΕ η κρίση από τον πόλεμο στη Μ. Ανατολή
- Κέντρο Κένεντι: Δικαστήριο διέταξε να αφαιρεθεί το όνομα του Ντόναλντ Τραμπ από τον τίτλο του
- Ομάν: Η έκρηξη οργής του Τραμπ φέρνει στο προσκήνιο την «Ελβετία της Μέσης Ανατολής»
- Ο Ρόμπερτ Πάτινσον γίνεται ο παρουσιαστής του ριάλιτι «To Catch a Predator»
- Ο Φονσέκα απέκλεισε τον Τζόκοβιτς με επική ανατροπή (3-2)
- Κόρινθος: Έκρηξη σε εργοστάσιο και διαρροή αμμωνίας με τρεις τραυματίες
