Σταυρόπουλος: «Αηδιάσαμε, πρέπει να δώσουμε τέλος σε αυτή τη βρωμιά»
Ο Γενικός διεθυντής της ΚΑΕ Ολυμπιακός, τόνισε ότι η διοίκηση της ομάδας αποφάσισε να φύγει η ομάδα από το ΟΑΚΑ και ότι αηδίασε με την εικόνα των διαιτητών στην αναμέτρηση.
Αηδιασμένοι από την διαιτησία των Αναστόπουλου, Μάνου και Παναγιώτου είναι στην ΚΑΕ Ολυμπιακός, όπως αναφέρθηκε δια μέσου του γενικού διευθυντή της ομάδας, Χρήστο Σταυρόπουλου.
Η μουσική παράσταση «ASTORIA» μάς μεταφέρει στη Νέα Υόρκη του Μεσοπολέμου, εκεί όπου μια μικρή Ελλάδα γεννιέται μέσα σε ένα καφενείο στην καρδιά της Αστόριας και το τραγούδι γίνεται φωνή, παρηγοριά και αντίσταση.
Ο Ολυμπιακός το ήθελε και προκρίθηκε, καθώς με εξαιρετική εμφάνιση νίκησε με 17-16 την Μπρέσια και πέρασε οριστικά στο Final Four του LEN Champions League που θα γίνει στη Μάλτα!