Σε μια προσωπική αποκάλυψη προχώρησε ο Νίκος Κοτζιάς στη συνέντευξη που έδωσε στην κυπριακή τηλεόραση, η οποία θα προβληθεί το βράδυ της Κυριακής.

«Έχω κάνει 6 βαριά χειρουργεία καρκίνου, δεν το έχω πει ποτέ δημόσια αυτό. Όταν το έμαθα πήγα με τα πόδια μέχρι τη Νέα Φιλαδέλφεια και έλεγα «γιατί να μου συμβεί αυτό;», γιατί το παιδί μου ήταν 7 χρόνων τότε», εξομολογείται ο τέως υπουργός Εξωτερικών στην εκπομπή «Τετ α Τετ» του ΡΙΚ. Σε άλλο σημείο της συνέντευξης αναφέρει ότι αποποιήθηκε την οικογενειακή περιουσία την οποία χάρισε στην αδελφή του.

Στη συνέντευξη που πραγματοποιήθηκε πριν από λίγες ημέρες στο ξενοδοχείο Χίλτον ο κ. Κοτζιάς λέει για τον Αλέξη Τσίπρα: «Είναι ο τύπος του ηγέτη που χρειάζεται η εποχή μας. Έγινε πρωθυπουργός χωρίς να ξέρει αγγλικά, τώρα μιλάει καλύτερα από τους περισσότερους».

Ο Νίκος Κοτζιάς κάνει επίσης εκτενή αναφορά στις πρόσφατες διαπραγματεύσεις για το κυπριακό στην Ελβετία, ενώ αναφέρεται με πολλές λεπτομέρειες στη Συμφωνία των Πρεσπών απαντώντας στις επικρίσεις που έχει δεχθεί.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο