
Ισχυρή άνοδος στη Γουόλ Στριτ
Με ισχυρές ανοδικές τάσεις έκλεισε την Τρίτη το Χρηματιστήριο της Γουόλ Στριτ, μετά τη διαφαινόμενη συμφωνία Κογκρέσου και Λευκού Οίκου για τον προϋπολογισμό και από την αισιοδοξία των επενδυτών γύρω από τις εμπορικές διαπραγματεύσεις ΗΠΑ - Κίνας.
Συγκεκριμένα, ο βιομηχανικός δείκτης Dow Jones έκλεισε στις 25.425,76 μονάδες, αυξημένος κατά 372,65 μονάδες ή +1,49%.
Ο δείκτης Nasdaq των εταιρειών υψηλής τεχνολογίας κατέγραψε άνοδο 106,71 μονάδων (+1,46%) και έκλεισε στις 7.414,62 μονάδες.
Ο δείκτης Standard & Poor’s 500, που είναι ενδεικτικός της γενικής τάσης, έκλεισε στις 2.744,73 μονάδες, με κέρδη 34,93 μονάδων ή +1,29%.
- Η ακτινογραφία των εμπορικών σχέσεων Ελλάδας – Γερμανίας
- Βιλερμπάν – Ολυμπιακός 74-82: «Διπλό» κορυφής για τους «ερυθρόλευκους»
- Η τεχνητή νοημοσύνη μπορεί να κόψει τον δρόμο προς τις καλύτερες δουλειές
- Παγκόσμια αποθέωση για τον Καραλή: Συγκλονιστικό βίντεο από τη διεθνή ομοσπονδία στίβου για την καριέρα του
- Διεθνής σάλος για το σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ – Τι γράφουν τα ξένα ΜΜΕ για τις παραιτήσεις υπουργών
- Σοβαρό επεισόδιο έξω το σπίτι του Ισίδωρου Ντογιάκου – Κουκουλοφόροι αναποδογύρισαν ΙΧ και προξένησαν φθορές








