Διαγωνισμός της ΕΠΟ για το VAR
Η ΕΠΟ προχώρησε σε πρόκληση ενδιαφέροντος για την μίσθωση ακινήτου προκειμένου να στεγαστούν οι ηλεκτρονικές εγκαταστάσεις του VAR
Η ΕΠΟ προχώρησε στην πρόσκληση ενδιαφέροντος για την μίσθωση ακινήτου που θα στεγάσει τις ηλεκτρονικές εγκαταστάσεις του VAR. Η ανακοίνωση της ομοσπονδίας αναφέρει:
«Η Ε.Π.Ο. προσκαλεί κάθε ενδιαφερόμενο σε δημοπρασία μίσθωσης ακινήτου για τη στέγαση των μηχανικών και ηλεκτρονικών εγκαταστάσεων και μερών του συστήματος ζωντανής παρακολούθησης VAR, για αγώνες του επαγγελματικού πρωταθλήματος Α’ Εθνικής Κατηγορίας και Κυπέλλου Ελλάδος Επαγγελματιών.
Περίληψη Πρόσκλησης Ενδιαφέροντος:
Η «Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία» (Ε.Π.Ο.), τριτοβάθμιο αθλητικό σωματείο που εδρεύει στην Αθήνα, Πάρκο Γουδή Τ.Κ. 11510 (τηλ. 210 9306000), προσκαλεί κάθε ενδιαφερόμενο να συμμετάσχει στη διενεργούμενη δημοπρασία μίσθωσης ακινήτου για τη στέγαση των μηχανικών και ηλεκτρονικών εγκαταστάσεων και μερών του συστήματος ζωντανής παρακολούθησης από οθόνες των ποδοσφαιρικών αγώνων του επαγγελματικού πρωταθλήματος Α’ Εθνικής Κατηγορίας και Κυπέλλου Ελλάδος Επαγγελματιών, γνωστού ως «Video Assistant Referee – VAR».
Οι φάκελοι προσφοράς οφείλουν να έχουν κατατεθεί στην υπηρεσία πρωτοκόλλου της ΕΠΟ στο Πάρκο Γουδή (τηλ. 210 9306000) μέχρι την 28 Φεβρουαρίου 2019 ημέρα Πέμπτη και ώρα 12:00.
Οι αναλυτικοί όροι της πρόσκλησης παρέχονται από την Ε.Π.Ο., Πάρκο Γουδή 11510 Αθήνα, τηλ. 2109306000.
Αθήνα 11 Φεβρουαρίου 2019
ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ε.Ε. – Ε.Π.O.»
- Οι ΗΠΑ «σκέφτονται» να στείλουν μικρή ποσότητα ντίζελ στην Κούβα για τις ανάγκες των υποδομών ύδρευσης
- Πού οδηγούν την τιμή της ζάχαρης τα GLP-1 φάρμακα;
- Μπορεί το χαβιάρι να δώσει ώθηση στις πωλήσεις των McDonald’s;
- Πλοία του πολεμικού ναυτικού των ΗΠΑ συγκρούστηκαν στην Καραϊβική [βίντεο]
- Οι ΗΠΑ κλείνουν το γραφείο της DEA στη Δομινικανή Δημοκρατία εξαιτίας κατηγοριών για διαφθορά
- Συμφωνία Ταϊβάν – ΗΠΑ με μείωση των δασμών και αύξηση των αγορών αμερικανικών προϊόντων



