
Οι Ράδιο Αρβύλα τρολάρουν τις χορευτικές ικανότητες του Σπύρου Παπαδόπουλου
Μετά από δεκάδες καλλιτέχνες αλλά και παρουσιαστές οι Ράδιο Αρβύλα στην νέα τους εκπομπή στον ΣΚΑΪ ασχολήθηκαν με τον Σπύρο Παπαδόπουλο και ειδικά με τις χορευτικές του ικανότητες.
Μετά από δεκάδες καλλιτέχνες αλλά και παρουσιαστές οι Ράδιο Αρβύλα στην νέα τους εκπομπή στον ΣΚΑΪ ασχολήθηκαν με τον Σπύρο Παπαδόπουλο και ειδικά με τις χορευτικές του ικανότητες.
Ο παρουσιαστής του «Στην υγειά μας» αποφάσισε να χορέψει Eminem και αν και καθιστός έκλεψε τις εντυπώσεις. Όπως ήταν φυσικό ο Αντώνης Κανάκης και η παρέα του γέλασαν με την ψυχή τους και σχολίασαν: «Σπύρο, να θέλεις να μιλήσεις οποιαδήποτε ώρα εμείς είμαστε εδώ για σένα».
- Λέσβος: Βράζει το νησί με τις επιπτώσεις του αφθώδους πυρετού – Κρίσιμο ραντεβού με Σχοινά για τους κτηνοτρόφους
- Εφιάλτης για 30χρονο στο Αίγιο – Έξι άτομα τον απήγαγαν και τον ξυλοκόπησαν άγρια
- Συντάξεις: Κύμα εξόδου των ασφαλισμένων – Προς νέο ρεκόρ συνταξιοδοτήσεων
- Αυτή είναι η νέα πινακίδα που τοποθετείται στους αυτοκινητόδρομους – Ο σκοπός της
- Ολυμπιακός: Sold out το παιχνίδι με την Αρμάνι (pic)
- Πέδρο Πασκάλ εναντίον Pedro Piscal, Mελ Γκίμπσον εναντίον Miel Gibson – Είναι τα λογοπαίγνια μηνύσιμα;






