Παρελθόν ο Μίρτσεα Λουτσέσκου από την εθνική Τουρκίας

Τέλος ο πατέρας του Ραζβάν Λουτσέσκου, από τον πάγκο της εθνικής Τουρκίας. Ο Σενιόλ Γκιουνές είναι ο πρώτος επιλαχών για να τον διαδεχτεί.

Η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Τουρκίας βρίσκεται σε αναζήτησε νέου τεχνικού καθώς τη Δευτέρα (11/2) έλαβε τέλος η συνεργασία της με τον Μιρτσέα Λουτσέσκου.

Ο πατέρας του προπονητή του ΠΑΟΚ, ευχαρίστησε τους Τούρκους για τη στήριξή τους. Θυμίζουμε ότι στο Nations League δεν τα πήγε καλά, συγκέντρωσε μόλις τρεις βαθμούς στα τέσσερα ματς με Σουηδία και Ρωσία και υποβιβάστηκε από τη League B, στη League C.

Πρώτο φαβορί για τη διαδοχή του είναι ο προπονητής της Μπεσίκτας, Σενιόλ Γκιουνές, ο οποίος είχε διατελέσει ομοσπονδιακός τεχνικός της εθνικής Τουρκίας από το 2002 έως το 2004.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Τι θα γίνει αν ανακατέψετε βενζίνη 95 και 98 οκτανίων;

Στα πρατήρια είναι διαθέσιμη αμόλυβδη βενζίνη και 95 και 98 οκτανίων, δύο επιλογές που έχουν διαφορετικό αριθμό οκτανίων αλλά ένα κοινό: την απουσία τετρααιθυλικού μολύβδου. Προφανώς, η ανάμειξή τους στο ρεζερβουάρ του αυτοκινήτου μας δεν είναι τόσο καταστροφική όσο το να βάλει για παράδειγμα κανείς diesel σε όχημα με κινητήρα βενζίνης. Μπορεί όμως να επηρεάσει […]

Σύνταξη ΙΝ

Πώς εξελίσσεται ο πόλεμος στην Ουκρανία - Οι στόχοι του Πούτιν και οι δυνατότητες του Κιέβου

Ιδιαίτερα κομβικοί αποδεικνύονται οι πρώτοι μήνες του 2024 σε ό,τι έχει να κάνει με τον πόλεμο στην Ουκρανία με τις δυνάμεις του Κιέβου να προσπαθούν να ανταπεξέλθουν στη ρωσική επίθεση.

Σύνταξη ΙΝ

Χώρισαν Τσιτσιπάς – Μπαντόσα

Χωριστούς δρόμους αποφάσισαν να τραβήξουν ο Στέφανος Τσιτσιπάς με την Πάουλα Μπαντόσα, με την Ισπανίδα τενίστρια να γνωστοποιεί το γεγονός μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram.

Σύνταξη ΙΝ

Οι… influencers του Θεού

Στο Διαδίκτυο, χριστιανοί influencers και αιρετικοί παίζουν επικίνδυνα «παιχνίδια» επιρροής

Μαργαρίτα Βεργολιά
Μαργαρίτα Βεργολιά

Στην πυραυλάκατο «Κρυσταλλίδης» ο Δένδιας – «Περηφάνια για όσους υπερασπίζονται στα σύνορα»

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας επισκέφτηκε την πυραυλάκατο «Κρυσταλλίδης» στο λιμάνι της Μεγίστης και στη συνέχεια συμμετείχε στο πασχαλινό γεύμα στο στρατόπεδο της Διοίκησης Άμυνας Νήσου Μεγίστης

Σύνταξη ΙΝ

«Έχετε τον νου σας»: Οι τουριστικές πόλεις της Ευρώπης με τους περισσότερους πορτοφολάδες

Νέα έρευνα διαπίστωσε ότι μερικά από τα πιο δημοφιλή τουριστικά σημεία της Ευρώπης δυστυχώς συμβαδίζουν με μερικές από τις χειρότερες στατιστικές πορτοφολάδων στην ήπειρο.

Σύνταξη ΙΝ
Όλες οι Ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007