Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ορκίστηκε... αιώνια πίστη στην κυβέρνηση ο βουλευτής ο Τέρενς Κουίκ

Ορκίστηκε… αιώνια πίστη στην κυβέρνηση ο βουλευτής ο Τέρενς Κουίκ

Ορκίστηκε βουλευτής ο υφυπουργός Εξωτερικών, Τέρενς Κουίκ - Τι λέει στην επιστολή του

Ορκίστηκε βουλευτής ο υφυπουργός Εξωτερικών, Τέρενς Κουίκ, ο οποίος κατέλαβε ως πρώτος επιλαχών την έδρα του Θανάση Παπαχριστόπουλου.

Ο Τέρενσ Κουίκ θα αντικαταστήσει τον ανεξάρτητο πια βουλευτή Θανάση Παπαχριστόπουλο, ο οποίος παραιτήθηκε μετά την υπερψήφιση του πρωτοκόλλου ένταξης της Βόρειας Μακεδονίας στο ΝΑΤΟ.

Επίσης αναµένεται και τυπικά να δροµολογηθούν οι διαδικασίες διάλυσης της ΚΟ των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, αφού δεν πληρούν τα κριτήρια του άρθρου 15 παράγραφος 2 του Κανονισµού της Βουλής, που απαιτεί πέντε βουλευτές εκλεγµένους µε το ίδιο κόµµα.

Στην επιστολή του, ο Τέρενς Κουίκ αναφέρει:

«Κύριε πρόεδρε του Ελληνικού Κοινοβουλίου,

Μετά την σημερινή ορκωμοσία μου ως 22ος Ανεξάρτητος Βουλευτής του ελληνικού Κοινοβουλίου, σας ενημερώνω ότι ασκώντας το δικαίωμα που μου παρέχει το Σύνταγμα, να ψηφίζω κατά συνείδηση, θα στηρίζω τις νομοθετικές πρωτοβουλίες της κυβέρνησης με βάση το σύνολο του κυβερνητικού προγράμματος που ψήφισαν δύο φορές Ιανουάριο και Σεπτέμβριο 2015 τα τότε συγκυβερνώντα κόμματα ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ.

Όπως και αυτές που απορρέουν από τον τελευταίο προϋπολογισμό που επίσης ψήφισαν στο σύνολό του τον Δεκέμβριο 2018, τα τότε τα τότε συγκυβερνώντα κόμματα ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ.

Δηλαδή ισχύει ό, τι είχα πει στο ταραχώδες υπουργικό Συμβούλιο και το επανέλαβα με πρόσφατες δηλώσεις μου: «Θα στηρίξω την κυβέρνηση μέχρι την τελευταία μέρα της συνταγματικής προθεσμίας της. Με την δεδηλωμένη αυτή πρόθεσή μου δεν κάνω στην άκρη για να διευκολύνω την απόπειρα επιστροφής εκείνων που κατάκλεψαν την Ελλάδα και ελπίζουν σε κουκουλώματα των ανομημάτων τους».

Sports in

Νέα ήττα για Μπακς - Συνεχίζει ασταμάτητος και… μόνος ο Αντετοκούνμπο (107-100)

Οι Μπακς ηττήθηκαν από τους Πέλικανς (107-100) και πλέον πιέζονται έντονα από Νικς και Καβαλίερς για τη δεύτερη θέση στην Ανατολή.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024