Παναθηναϊκός: Κατάγματα Ινσούα και Κουρμπέλης, θλάση ο Κουλιμπαλί
Στο νοσοκομείο πήγε και ο αρχηγός του Παναθηναϊκού, λόγω κατάγματος στη μύτη. Συγγνώμη από τον Σκόνδρα σε Ινσούα
Σαν να γύρισαν από… πόλεμο και όχι από ποδοσφαιρικό παιχνίδι έμοιαζαν οι παίκτες του Παναθηναϊκού μετά το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Ινσούα και Κουρμπέλης επισκέφτηκαν το νοσοκομείο Ιωαννίνων λόγω χτυπημάτων, ενώ ο Κουλιμπαλί θα μείνει έξω για μέρες λόγω – ακόμα μίας – θλάσης που έχει υποστεί.
Συγκεκριμένα, ο Ινσούα υπέστη κάταγμα στο ζυγωματικό από την αγκωνιά που δέχτηκε στο 15′ του αγώνα από τον Σκόνδρα. Κάταγμα έχει υποστεί και ο Κουρμπέλης, στη μύτη, έπειτα από σύγκρουση που είχε στο δεύτερο ημίχρονο με παίκτη του ΠΑΣ σε μια διεκδίκηση της μπάλας στη μεσαία γραμμή, με τον αρχηγό πάντως να βγάζει όλο το ματς και μετά το τέλος του να πηγαίνει στο νοσοκομείο. Ινσούα και Κουρμπέλης γύρισαν στο ξενοδοχείο πριν από λίγη ώρα.
Θλάση στο δικέφαλο υπέστη ο Κουλιμπαλί, για τον οποίο θα φανεί αύριο πόσο σοβαρή είναι και πόσο καιρό θα μείνει εκτός προπονήσεων. Πάντως θεωρείται σχεδόν απίθανο να προλάβει το ματς του Σαββάτου με τον Αστέρα Τρίπολης.
Αξίζει να σημειωθεί πως ο Σκόνδρας επισκέφτηκε τον Ινσούα, του εξέφρασε τη λύπη του και του ζήτησε συγνώμη για το χτύπημα με τον αγκώνα, λέγοντας του πως δεν ήθελε να τον χτυπήσει. Μια παραδοχή από τον παίκτη του ΠΑΣ Γιάννινα που σπάνια βλέπουμε, τη στιγμή που ο Κομίνης στη συγκεκριμένη φάση δεν έδωσε ούτε φάουλ υπέρ του Αργεντινού.
- Μπαρτσελόνα – Ρεάλ Μαδρίτης 2-0: Κατέκτησε το 29ο πρωτάθλημα στην ιστορία της η «Μπάρτσα»!
- Μίλαν-Αταλάντα 2-3: «Κραχ» των γηπεδούχων και κίνδυνος να χάσει το Champions League
- Όλα τα γκολ της αγωνιστικής σε πλέι οφ και πλέι άουτ της Super League (vids)
- Πλήρες ροτέισον από τον Μαρτίνεθ, στην ήττα της Βαλένθια από τη Μπασκόνια, πριν τον «τελικό» με Παναθηναϊκό
- Ο «δρόμος» της ΑΕΚ στο Champions League – Πότε είναι οι αγώνες
- Τραυματίστηκε o Καρέτσας και αποχώρησε με δάκρυα στα μάτια (vid)
- Πότε θα γίνει η απονομή του πρωταθλήματος στην ΑΕΚ
- Ο Μαρτίνεθ επιβεβαίωσε ότι είναι ξεπεσμένος ελίτ και ότι ο Λανουά είναι ακατάλληλος αρχιδιαιτητής (vid)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 11.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/francisco-moreno-U8kQFsu9vzw-unsplash-315x220.jpg)














































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442