Αστυνομία και χούλιγκαν του ΠΑΟΚ (μαζί) προπηλάκισαν αποστολή του Ολυμπιακού και Μαρινάκη
Απίστευτα πράγματα στην Τούμπα, με σύμπραξη αστυνομίας και ασφαλιτών-χούλιγκαν του ΠΑΟΚ να προπηλακίζουν την αποστολή του Ολυμπιακού, να βρίζουν τους παίκτες και να δημιουργούν κλίμα τρομοκρατίας!
Η εικόνα ήταν από μόνη της εντυπωσιακή. Η αποστολή του Ολυμπιακού έφτασε στην Τούμπα λίγο πριν τις 18:00. Οι παίκτες των Πειραιωτών και ο Βαγγέλης Μαρινάκης κατευθύνθηκαν στον χώρο εισόδου των αποδυτηρίων της Τούμπας. Και εκεί άρχισαν τα… όργανα.
Η Γεωργία Νταγάκη μας προσκαλεί την Παρασκευή 24 Απριλίου σε ένα μουσικό ταξίδι που συμπυκνώνει 20 χρόνια δημιουργικής πορείας, αναζήτησης και εξέλιξης.
Οι Θάντερ επικράτησαν άνετα των Σανς με 119-84 και έκαναν το 1-0 στη σειρά των playoffs – Έκπληξη από τους Ορλάντο Μάτζικ που έφυγαν με το «διπλό» από την έδρα των Πίστονς (112-101)