Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Δημοσκόπηση - χαστούκι για Νοτοπούλου στο δήμο Θεσσαλονίκης

Δημοσκόπηση – χαστούκι για Νοτοπούλου στο δήμο Θεσσαλονίκης

Ο υποψήφιος της Νέας Δημοκρατίας για τη δημαρχία του δεύτερου μεγαλύτερου δήμου της χώρας, Νίκος Ταχιάος, προηγείται στην πρόθεση ψήφου με ποσοστό 21,6%

Δεινή ήττα για την εκλεκτή του Αλέξη Τσίπρα στη Θεσσαλονίκη καταγράφει δημοσκόπηση της εταιρείας Marc για λογαριασμό της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα».

Σύμφωνα με τη δημοσκόπηση, ο υποψήφιος της Νέας Δημοκρατίας για τη δημαρχία του δεύτερου μεγαλύτερου δήμου της χώρας, Νίκος Ταχιάος, προηγείται στην πρόθεση ψήφου με ποσοστό 21,6%, τη στιγμή που η «εκλεκτή» του ΣΥΡΙΖΑ για το δήμο Θεσσαλονίκης, η υφυπουργός Μακεδονίας – Θράκης, Κατερίνα Νοτοπούλου, βρίσκεται μόλις στο 11,0%. Δηλαδή, η διαφορά τους είναι στις 11 μονάδες.

Στην τρίτη θέση, με ποσοστό 8,8%, είναι ο υποψήφιος με το Κίνημα Αλλαγής, Σπύρος Βούγιας, ενώ στην τέταρτη θέση και με ποσοστό 8,1% βρίσκεται ο πρώην υπουργός και βουλευτής της ΝΔ, Γιώργος Ορφανός, ο οποίος δεν πήρε το χρίσμα από τη «γαλάζια» παράταξη και κατεβαίνει ως «αντάρτης».

Ακολουθούν, εξάλλου, ακόμα δύο υποψήφιοι από τη Δεξιά: Ο πρώην βουλευτής, νομάρχης και μετέπειτα περιφερειάρχης, Παναγιώτης Ψωμιάδης (6,0%) και ο κεντροδεξιός πρώην αντιδήμαρχος Κωνσταντίνος Ζέρβας (5,5%).

Σε μικρότερες ποσοστά κινούνται ο υποψήφιος του ΚΚΕ Σωτήρης Ζαριανόπουλος (2,7%), ο κεντροαριστερός Πέτρος Λεκκάκης (2,3%), ο πρώην κεντροδεξιός αντιπεριφερειάρχης Χάρης Αηδονόπουλος (2,1%) και ο πρώην αντιδήμαρχος Μάκης Κυζιρίδης (1,6%), ενώ τελευταίος φιγουράρει ο Οικολόγος Μιχάλης Τρεμόπουλος (1,6%).

Σε ό,τι αφορά την πρόθεση ψήφου, στο ερώτημα «αν είχατε τη δεύτερη Κυριακή να επιλέξετε ανάμεσα στο Νίκο Ταχιάο και την Κατερίνα Νοτοπούλου, ποιον θα προτιμούσατε για δήμαρχο;», το 48,3% επιλέγει τον κ. Ταχιάο και το 23,6% την κυρία Νοτοπούλου, ενώ το 28,1% δηλώνει «Δεν ξέρω / Δεν απαντώ».

Sports in

Μεντιλίμπαρ: «Δεν συμβιβαζόμαστε με τίποτα άλλο εκτός από τη νίκη με ΑΕΚ – Να επισκεφτούμε ξανά αυτό το γήπεδο»

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ τόνισε πως ο Ολυμπιακός δεν θα συμβιβαστεί με τίποτα λιγότερο εκτός από τη νίκη ενώ υπογράμμισε με... νόημα πως οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να επισκεφτούν ξανά την «Opap Arena».

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024