Ο ΠΑΣ Γιάννινα υποδέχεται στους Ζωσιμάδες τον Παναθηναϊκό το ερχόμενο Σάββατο (9/2 και ώρα 19:30), με τους πράσινους να ταξιδεύουν μόνοι, χωρίς την οργανωμένη υποστήριξη των φιλάθλων του.
Οι πράσινοι πήραν την απόφαση να μη ζητήσουν τα εισιτήρια που δικαιούνταν ενόψει της αναμέτρησης καθώς δεν θέλουν να ρισκάρουν το παραμικρό επεισόδιο μεταξύ οπαδών που θα προκαλέσει ενδεχόμενη τιμωρία έδρας.
Μην ξεχνάμε άλλωστε πως πλησιάζουν τα ντέρμπι με ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ και θα ήτα σίγουρα μεγάλο μειονέκτημα το να πραγματοποιηθούν μπροστά σε ένα άδειο και παγωμένο ΟΑΚΑ.
Η Γεωργία Νταγάκη μας προσκαλεί την Παρασκευή 24 Απριλίου σε ένα μουσικό ταξίδι που συμπυκνώνει 20 χρόνια δημιουργικής πορείας, αναζήτησης και εξέλιξης.
LIVE: Άστον Βίλα – Σάντερλαντ. Παρακολουθήστε live στις 16:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Άστον Βίλα – Σάντερλαντ για την 33η αγωνιστική της Premier League.