Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σοκάρουν οι καταγγελίες της 19χρονης που φέρεται να βίασε ο δολοφόνος της Τοπαλούδη

Σοκάρουν οι καταγγελίες της 19χρονης που φέρεται να βίασε ο δολοφόνος της Τοπαλούδη

Τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε στα χέρια του 19χρονου αλβανού δολοφόνου της Ελένης Τοπαλούδη και ενός 23χρονου Ρομά περιέγραψε η 19χρονη ΑμεΑ που έπεσε θύμα βιασμού από τους δύο νεαρούς

Τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε στα χέρια του 19χρονου αλβανού δολοφόνου της Ελένης Τοπαλούδη και ενός 23χρονου Ρομά περιέγραψε η 19χρονη ΑμεΑ που έπεσε θύμα βιασμού από τους δύο νεαρούς.

Η 19χρονη κοπέλα εξιστορήθηκε όλα όσα έζησε στα χέρια των βιαστών της.

«Τους έλεγα συνέχεια: σταματήστε, δεν θέλω, αλλά εκείνοι δεν σταματούσανε και μου λέγανε, πέντε λεπτά ακόμα, πέντε λεπτά ακόμα. Ήμουν τόσο τρομαγμένη, ζαλιζόμουν και δεν σκεφτόμουν και πολύ καθαρά», δήλωσε η κοπέλα.

Στο τέλος, όταν κατάφερε να ξεφύγει της είπαν: «Αυτό θα ξαναγίνει και αυτό κι αυτό θα ξαναγίνει», δηλώνει μιλώντας στο Star.

Όταν ρωτήθηκε τι της έχει μείνει από εκεινη τη στιγμή, απάντησε: «Τα χαστούκια που μου είχε δώσει ο Αλβανός μαζί με τον Ρομά. Το ξύλο που έφαγα».

Η κοπέλα έκπληκτη ακούει τους δύο δράστες να επιρρίπτουν τις ευθύνες ο ένας στον άλλον για την κακοποίησή της. Όπως εξομολογήθηκε, συμμετείχαν και οι δύο και ξεσπά για τους ισχυρισμούς του Αλβανού ότι δεν τη βίασε.

«Ντροπή του που δεν παραδέχεται τα λάθη του, ντροπή του που σκότωσε την κοπέλα και ντροπή του που επίσης δεν εέχει τα κότσια να παραδεχθεί το λάθος του. Αυτό δεν τον κάνει άντρα, τον κάνει αλήτη. Είμαι έξαλλη με αυτό ειλικρινά. Είναι απαίσιο αυτό που γίνεται και να μην παραδέχονται τα λάθη τους, ενώ ο Ρομά στην κατάθεση που έδωσε στην αστυνομία , την πρώτη κατάθεση τα παραδέχθηκε όλα όσα είχε κάνει και τώρα τα παίρνει πίσω», σημείωσε.

«Εγώ είμαι τώρα πολύ στεναχωρημένη γιατί ειλικρινά κάνανε ό,τι κάνανε, θέλουν να βγουν από πάνω για αυτό. Πρέπει να σκέφτονται πρώτα πριν κάνουν κακές πράξεις και μετά να λένε: δεν το έκανα εγώ. Θέλω να τιμωρηθούν αυτό μόνο, τίποτα άλλο για να μην περάσει κι άλλη κοπέλα τα ίδια που πέρασα κι εγώ», λέει η 19χρονη.

Όταν ρωτήθηκε πώς ένιωσε όταν έμαθε ότι ο Αλβανός έχει σκοτώσει την Ελένη Τοπαλούδη, ανέφερε: «Κατ’ αρχάς τρόμαξα πάρα πολύ και σκέφτηκα ότι αυτό θα μπορούσε να συμβεί και σε μένα και ότι ήμουν πολύ τυχερή που δεν μου έτυχε κάτι τέτοιο. Τους ήξερα, έρχονταν έξω από το σχολείο μου, τους ήξερα, δηλαδή του ρομά ο αδελφός ήταν στο ίδιο σχολείο με μένα πριν δύο χρόνια. Έρχονταν στο σχολείο και τους ήξερα και για αυτό τους εμπιστεύτηκα, αλλά τελικά αποδείχθηκαν καθάρματα».

Νέα στοιχεία έρχονται στο «φως» σχετικά με τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη στη Ρόδο.

Στη δημοσιότητα ήρθε τελευταία συνομιλία που φέρεται να είχε μέσω Messenger η Ελένη Τοπαλούδη με τον κολλητό της τη νύχτα της δολοφονίας της.

Ο φίλος της 21χρονης φοιτήτριας φέρεται να κατέθεσε στις αρχές ότι τις τελευταίες μέρες η Ελένη, φαινόταν αγχωμένη.

Τη Δευτέρα 26 Νοεμβρίου ξημερώματα Τρίτης είχε πάει από το σπίτι της και είδε ότι είχε πρησμένα μάτια και του φαινόταν πολύ κουρασμένη.

Όπως είπε, τον τελευταίο καιρό δεν είχε σταθερή σχέση. Το βράδυ της δολοφονίας της είχαν μιλήσει στο τηλέφωνο και με μηνύματα μέσω Messenger.

Σε αυτά τα μηνύματα, οι δυο τους σχεδίαζαν να συναντηθούν. Η άτυχη κοπέλα θα πήγαινε στο πανεπιστήμιο να δώσει ένα μάθημα και μετά τις 19:30 το απόγευμα θα ήταν ελεύθερη.

Η Ελένη όμως δεν πήγε ποτέ στο ραντεβού τους. Ο φίλος της εναγωνίως την αναζήτησε στο Messenger χωρίς όμως κανένα αποτέλεσμα. Λίγο αργότερα θα μάθαινε ότι είναι νεκρή.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024