Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Χασάν: «Δεν σκέφτηκα ποτέ να φύγω από Ολυμπιακό»

Χασάν: «Δεν σκέφτηκα ποτέ να φύγω από Ολυμπιακό»

Ο Αχμέντ Χασάν διέψευσε κατηγορηματικά τα σενάρια που τον θέλουν να συζητάει με ομάδες από την πατρίδα του και τόνισε πως δεν πέρασε ποτέ από το μυαλό του να φύγει από τον Ολυμπιακό

Ο Αχμέντ Χασάν μίλησε στο ΟN TV Sports για τις φήμες που τον θέλουν να αφήνει τον Ολυμπιακό για να επιστρέψει σε ομάδα της πατρίδας του και ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχει τέτοιο σενάριο, καθώς δεν σκέφτηκε ποτέ να φύγει από τους ερυθρόλευκους.

Ο Αιγύπτιος επιθετικός αναφέρθηκε στη μέχρι τώρα παρουσία του στον Ολυμπιακό, στους στόχους της ομάδας, αλλά και στο έξτρα κίνητρο που έχει ο ίδιος προκειμένου να βρεθεί με την εθνική ομάδα της χώρας του στο Κόπα Άφρικα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

-Για την παρουσία του στον Ολυμπιακό: «Καταβάλλω κάθε δυνατή προσπάθεια για να δώσω στον Ολυμπιακό το καλύτερο δυνατό και δεν πέρασε ποτέ από το μυαλό μου να φύγω από την ομάδα. Είμαι πάντα σε ετοιμότητα για να προσφέρω στην ομάδα μου».

-Για τους στόχους των Πειραιωτών: «Αυτή τη στιγμή βρισκόμαστε στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα στο πρωτάθλημα, αλλά ο Ολυμπιακός είναι μία ομάδα που ικανοποιείται μόνο με την κορυφή και τίποτα άλλο. Παράλληλα, έχουμε προκριθεί από τους ομίλους του Europa League και μπροστά μας έχουμε το παιχνίδι με την Ντιναμό Κιέβου. Ελπίζουμε πως θα συνεχίσουμε και σε αυτή τη διοργάνωση».

-Για το έξτρα κίνητρο που αποτελεί για τον ίδιο η παρουσία του στην εθνική Αιγύπτου: «Θα αγωνιστώ μέχρι το τέλος της σεζόν για να προσφέρω το καλύτερο δυνατό για την ομάδα μου και να ενταχθώ στην αποστολή της Αιγύπτου για το Κύπελλο Εθνών Αφρικής (Κόπα Άφρικα)».

-Για όσα ακούστηκαν για την επιστροφή του στην πατρίδα του: «Δεν έχει συμβεί ανάμεσα σε εμένα και κάποια ομάδα τα Αιγύπτου η οποιαδήποτε διαπραγμάτευση. Και είμαι ιδιαίτερα έκπληκτος που το όνομά μου συνδέθηκε με παραπάνω από έναν συλλόγους. Στον Ολυμπιακό, δεν σας κρύβω, πως προκλήθηκε αναστάτωση από αυτές τις ειδήσεις που κυκλοφόρησαν αναφορικά με το μέλλον μου».

Sports in

«Με ένα όνειρο...» - Μυθική υποδοχή των νικητών, σε έκσταση οι φίλοι του Ολυμπιακού

Στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος βρίσκεται το in μαζί με τους φιλάθλους του Ολυμπιακού που πήγαν να υποδεχθούν την αποστολή που τους έστειλε στον έβδομο ουρανό

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024