
Μανόλο Χιμένεθ: «Η ΑΕΚ με χρειάζεται και είμαι εδώ»
Σε δήλωση που ισοδυναμεί με προαναγγελία επιστροφής του στην ΑΕΚ προέβη ο Μανόλο Χιμένεθ - Τι μεταδίδουν οι Ισπανοί
Έτοιμος για την τρίτη θητεία του στην ΑΕΚ (στην πρώτη κατέκτησε το Κύπελλο και στη δεύτερη το πρωτάθλημα) είναι ο Μανόλο Χιμένεθ, όπως αναφέρουν και τα ισπανικά ΜΜΕ.
Συγκεκριμένα, ο δημοσιογράφος Λίτο Χιμένεθ, που παρακολουθεί από κοντά το ρεπορτάζ της Λας Πάλμας (της πρώην ομάδας του Μανόλο), σημείωσε πως «μία ανάσα από το να επιστρέψει στην ΑΕΚ είναι ο Μανόλο Χιμένεθ, απομένουν μόνο λεπτομέρειες. Θα ταξιδέψει για Ελλάδα και θα συμφωνήσει να αναλάβει για τρίτη φορά την ΑΕΚ».
Παράλληλα, ο Μανόλο Χιμένεθ προέβη και σε μία δήλωση σε ραδιόφωνο της Ισπανίας, που επικοινώνησε μαζί του για τις τελευταίες εξελίξεις, αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Η ΑΕΚ με χρειάζεται και είμαι εδώ».
Δήλωση δηλαδή που αποτελεί προαναγγελία επιστροφής του στην Ένωση. Είναι σαφές πως οι εξελίξεις έχουν δρομολογηθεί και κάποιες πληροφορίες αναφέρουν πως ο ισπανός κόουτς θα βρίσκεται στην Αθήνα μέχρι το βράδυ.
- Πρέπει «να επουλωθούν» οι πληγές μας με το Μπενίν πριν ανοίξουν τα σύνορα λέει ο δικτάτορας του Νίγηρα
- Διαδηλώσεις στην Τυνησία εν μέσω θανατηφόρου καύσωνα με μπλακ άουτ και λειψυδρία
- Κυρώσεις της Κίνας εναντίον 14 ευρωπαϊκών εταιρειών ως αντίποινα για τις κυρώσεις σε κινεζικές εταιρείες
- Οι αρχές στην Ισπανία διέταξαν την εκκένωση οκτώ δήμων κοντά στο Τολέδο εξαιτίας της πυρκαγιάς
- Επίθεση στο Pride: «Η ελευθερία μας δέχτηκε σήμερα μια φρικτή επίθεση» λέει ο δήμαρχος του Βερολίνου
- Αυτοκίνητο έπεσε στην παρέλαση του Pride του Βερολίνου – Τουλάχιστον ένας νεκρός

