Brexit: «Ανεύθυνο από την ΕΕ να αποκλείει νέα διαπραγμάτευση» λέει ο υπ. Εμπορίου
Θα ήταν ανεύθυνο εκ μέρους της Ευρωπαϊκής Ένωσης να αρνηθεί να ανοίξει και πάλι διαπραγματεύσεις για τη συμφωνία εξόδου της Βρετανίας από την ΕΕ, δήλωσε ο βρετανός υπουργός Εμπορίου Λάιαμ Φοξ
Θα ήταν ανεύθυνο εκ μέρους της Ευρωπαϊκής Ένωσης να αρνηθεί να ανοίξει και πάλι διαπραγματεύσεις για τη συμφωνία εξόδου της Βρετανίας από την ΕΕ, δήλωσε ο βρετανός υπουργός Εμπορίου Λάιαμ Φοξ σε συνέντευξή του που μεταδόθηκε σήμερα.
Η πρωθυπουργός Τερέζα Μέι έχει δηλώσει πως επιδιώκει αλλαγές στη Συμφωνία Αποχώρησης που διαπραγματεύθηκε με τις Βρυξέλλες για να κερδίσει τη στήριξη του κοινοβουλίου, όμως η ΕΕ έχει δηλώσει πως δεν μπορεί να υπάρξει επαναδιαπραγμάτευση της συμφωνίας.
«Λένε πραγματικά πως θα προτιμούσαν να μην διαπραγματευθούν και να καταλήξουμε σε μια θέση ”μη συμφωνίας”;», είπε ο Φοξ στο Sky News σε προμαγνητοφωνημένη συνέντευξή του. «Είναι προς το συμφέρον όλων μας να φθάσουμε σ’ αυτή τη συμφωνία και το να λέει η ΕΕ ότι δεν θα το συζητήσουμε καν μου φαίνεται πως είναι πολύ ανεύθυνο».
Σύμφωνα με την ψυχολογία, το να λέει κάποιος παθολογικά ψέματα δεν θεωρείται ξεχωριστή ψυχική διαταραχή. Πρόκειται περισσότερο για ένα μοτίβο συμπεριφοράς
Σε παγκόσμια πρώτη από τον καλλιτεχνικό οργανισμό Altera Pars το «Lost & Found» της Nalini Vidoolah Mootoosamy, σε μετάφραση και σκηνοθεσία Πέτρου Νάκου, συνεχίζει την πορεία του και μετά το Πάσχα.
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας